Citroen C4: Storing in en resetten van de afstandsbediening - Noodsleutel - Toegang tot de auto - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Storing in en resetten van de afstandsbediening

Citroen C4 / Citroen C4 - Instructieboekje / Toegang tot de auto / Noodsleutel / Storing in en resetten van de afstandsbediening

Na het losnemen en weer aansluiten van de accukabels, het vervangen van de batterij van de afstandsbediening of een storing in de afstandsbediening kan de auto niet meer met de afstandsbediening ontgrendeld, vergrendeld en gelokaliseerd worden.

Storing in en resetten van de afstandsbediening

Steek de noodsleutel (geïntegreerd in de afstandsbediening) in het slot om de auto te ontgrendelen.

Storing in en resetten van de afstandsbediening

Open het deksel van de armleuning vóór.

Zet het contact aan door op de knop " START/STOP " te drukken.

De elektronische sleutel werkt nu weer.

Vergeet niet, nadat u de geresette elektronische sleutel uit de lezer hebt genomen, de bekleding terug te leggen op de bodem van de armleuning.

Raadpleeg zo snel mogelijk het CITROËNnetwerk of een gekwalificeerde werkplaats als de storing niet is verholpen.

Sleutels, afstandsbediening, elektronische sleutel verloren Ga met het kentekenbewijs van de auto, uw legitimatiebewijs en indien mogelijk de sticker met de sleutelcode naar het CITROËN-netwerk.

Het CITROËN-netwerk kan de speciale code van de sleutel en de transponder opzoeken en een nieuwe sleutel bestellen.

Afstandsbediening De radiografische afstandsbediening is een systeem met een groot bereik. Het is raadzaam om niet met de knop van de afstandsbediening te spelen om te voorkomen dat de portieren per ongeluk ontgrendeld worden.

Druk nooit op de knoppen van uw afstandsbediening buiten het bereik en het zicht van uw auto. De afstandsbediening kan dan onbruikbaar worden en moet in dat geval opnieuw worden gesynchroniseerd.

De afstandsbediening kan niet functioneren als de sleutel in het contactslot zit, zelfs als het contact uitstaat.

Vergrendelen van de auto Het rijden met vergrendelde portieren kan in geval van nood de toegang tot het interieur belemmeren.

Neem uit veiligheidsoverwegingen (kinderen in de auto) de sleutel met afstandsbediening of de elektronische sleutel mee als u de auto verlaat, zelfs al is dit voor korte duur.

Elektrische storingen De elektronische sleutel van het Keyless entry and start-systeem werkt in sommige gevallen niet correct in de nabijheid van elektronische apparatuur: telefoon, laptop, sterke magnetische velden, ...

Diefstalbeveiliging Breng geen wijzigingen aan in de elektronische startblokkering; dit kan tot storingen leiden.

Vergeet niet aan het stuurwiel te draaien om het stuurslot te activeren.

Bij het aanschaffen van een gebruikte auto Laat uw sleutels door het CITROËN-netwerk in het elektronische geheugen van de auto opslaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat de in uw bezit zijnde sleutels de enige zijn waarmee de auto kan worden gestart.

 

Gooi de lege batterijen van de afstandsbediening niet weg: ze bevatten metalen die schadelijk zijn voor het milieu.

Lever lege batterijen in bij een speciaal verzamelpunt.

Zie ook:

Toyota Auris. Wijzigen van de ingestelde snelheid
Verhogen van de snelheid Verlagen van de snelheid Houd de hendel vast tot de gewenste snelheid bereikt is. Voor een kleine wijziging van de ingestelde snelheid druk u de hendel lichtjes ...

KIA Cee'd. Schakelstandindicator automatische transmissie in sportmodus
(indien van toepassing) Deze indicator geeft in de sportstand aan in welke versnelling u het beste kunt rijden om brandstof te besparen. Bijvoorbeeld : Geeft aan dat opschakelen naar de 3e ve ...

Modellen: