Citroen C4: Vervangen van een zekering - Zekering vervangen - Storingen verhelpen - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Vervangen van een zekering

Voordat u een zekering vervangt, dient u:

Voordat u ingrepen aan de zekeringen verricht, dient u de volgende adviezen op te volgen:

Mocht na het vervangen van de zekering de storing opnieuw optreden, laat dan de elektrische uitrusting controleren door het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

Het vervangen van een zekering door een andere dan in de volgende tabellen genoemd, kan tot ernstige storingen leiden. Raadpleeg het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats. 

Vervangen van een zekering

Montage van elektrische accessoires Bij het ontwerp van het elektrische circuit van uw auto is reeds rekening gehouden met de montage van zowel de standaarduitrusting als eventuele opties.

Raadpleeg het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats voordat u andere elektrische voorzieningen of accessoires in de auto monteert of laat monteren. 

CITROËN is niet aansprakelijk voor kosten die voortvloeien uit storingen veroorzaakt door het monteren van extra accessoires die niet door CITROËN aanbevolen en geleverd worden, en niet volgens haar voorschriften zijn gemonteerd. Dit geldt met name als het totale stroomverbruik van alle extra accessoires meer dan 10 milliampère bedraagt. 
Zie ook:

Citroen C4. Vergrendelen van de auto met alleen de uitwendige beveiliging ingeschakeld
Schakel de interieur- en wegsleepbeveiliging uit om te voorkomen dat het alarm onnodig wordt ingeschakeld als bijvoorbeeld: een huisdier in de auto wordt achtergelaten, een ruit op een kier bl ...

Toyota Auris. Dashboardkastje
Trek de hendel omhoog om het dashboardkastje te openen. De verlichting van het dashboardkastje gaat branden als de achterlichten branden. Consolevak Consolevak Trek de knop aan de rechte ...

Modellen: