Ford Focus: Controlelampje herkenning kruisend verkeer - Waarschuwing dwarsverkeer - Rijhulpmiddelen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Controlelampje herkenning kruisend verkeer

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Rijhulpmiddelen / Waarschuwing dwarsverkeer / Controlelampje herkenning kruisend verkeer

Wanneer het systeem een naderend voertuig detecteert, klinkt een geluidssignaal, gaat een controlelampje branden in de betreffende buitenspiegel en worden pijlen weergegeven in het informatiedisplay om de zijde aan te geven waar het naderende voertuig vandaan komt.

N.B.: Als er geen pijlen worden weergegeven, verschijnt een bericht in het informatiedisplay.

Als het systeem defect is, gaat een controlelampje in het instrumentenpaneel branden en verschijnt een bericht op het informatiedisplay.Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.

N.B.: In uitzonderlijke omstandigheden kan het systeem u waarschuwen of de remmen inschakelen als er zich niets in de detectiezone bevindt, bijvoorbeeld wanneer een voertuig op een afstand voorbij rijdt.

Informatiemeldingen herkenning kruisend verkeer

Mededeling Handeling
Cross Traffic Alert Wordt weergegeven in plaats van pijlen wanneer het systeem een voertuig detecteert. Controleer of er naderend verkeer is.
Cross Traffic niet beschikbaar Sensor geblokkeerd Zie handboek Wordt weergegeven als de sensoren van het systeem voor herkenning kruisend verkeer geblokkeerd zijn. Reinig de sensoren. Als het bericht blijft verschijnen, laat uw auto dan zo snel mogelijk controleren.
Storing Cross Traffic Het systeem heeft niet correct gewerkt. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Cross Traffic Alert uitgeschakeld Aanhanger aangekoppeld Wordt weergegeven als u een aanhanger achter uw auto hangt.
Cross Traffic alarm rempedaal indrukken Wordt weergegeven als het systeem de remmen inschakelt. Controleer of er naderend verkeer is.
Zie ook:

Ford Focus. Modem
Draadloze hotspot Item Omschrijving Wifihotspot De draadloze hotspot van de auto in- of uitschakelen. Instellingen ...

Citroen C4. Via het touchscreen
Wijzigen van een opgeslagen snelheid Druk op deze toets om het menu " Rijden " te selecteren. Druk op de secundaire pagina op " Inst. snelheden ". Selecteer de functie waarvoor u de n ...

Modellen: