Ford Focus: Controlelampje herkenning kruisend verkeer - Waarschuwing dwarsverkeer - Rijhulpmiddelen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Controlelampje herkenning kruisend verkeer

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Rijhulpmiddelen / Waarschuwing dwarsverkeer / Controlelampje herkenning kruisend verkeer

Wanneer het systeem een naderend voertuig detecteert, klinkt een geluidssignaal, gaat een controlelampje branden in de betreffende buitenspiegel en worden pijlen weergegeven in het informatiedisplay om de zijde aan te geven waar het naderende voertuig vandaan komt.

N.B.: Als er geen pijlen worden weergegeven, verschijnt een bericht in het informatiedisplay.

Als het systeem defect is, gaat een controlelampje in het instrumentenpaneel branden en verschijnt een bericht op het informatiedisplay.Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.

N.B.: In uitzonderlijke omstandigheden kan het systeem u waarschuwen of de remmen inschakelen als er zich niets in de detectiezone bevindt, bijvoorbeeld wanneer een voertuig op een afstand voorbij rijdt.

Informatiemeldingen herkenning kruisend verkeer

Mededeling Handeling
Cross Traffic Alert Wordt weergegeven in plaats van pijlen wanneer het systeem een voertuig detecteert. Controleer of er naderend verkeer is.
Cross Traffic niet beschikbaar Sensor geblokkeerd Zie handboek Wordt weergegeven als de sensoren van het systeem voor herkenning kruisend verkeer geblokkeerd zijn. Reinig de sensoren. Als het bericht blijft verschijnen, laat uw auto dan zo snel mogelijk controleren.
Storing Cross Traffic Het systeem heeft niet correct gewerkt. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Cross Traffic Alert uitgeschakeld Aanhanger aangekoppeld Wordt weergegeven als u een aanhanger achter uw auto hangt.
Cross Traffic alarm rempedaal indrukken Wordt weergegeven als het systeem de remmen inschakelt. Controleer of er naderend verkeer is.
Zie ook:

Citroen C4. Overzicht
Buitenkant Interieur Cockpit Stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen Centraal geplaatste rij schakelaars Aan de zijkant geplaatste rij schakelaars Gegevens - Onderhoud ...

Peugeot 308. Binnenspiegel
De binnenspiegel is voorzien van een antiverblindingsstand waardoor de spiegel donkerder wordt en de bestuurder minder hinder ondervindt van bijvoorbeeld de zon en van de koplampen van achteropkom ...

Modellen: