Ford Focus: Motorblokverwarming - Motor 
starten en stoppen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Motorblokverwarming

WAARSCHUWING

Het niet opvolgen van de instructies bij de motorblokverwarming kan leiden tot eigendomsschade of ernstig letsel.

Gebruik de verwarming niet in combinatie met ongeaarde elektrische systemen of tweepunts-adapters. Er bestaat kans op een elektrische schok.

De verwarming warmt de motorkoelvloeistof op. Zorgt ervoor dat het klimaatregelsysteem snel kan reageren. De uitrusting bestaat uit een verwarmingselement dat in het motorblok is aangebracht en een kabelboom. U kunt het systeem aansluiten op een geaarde wisselstroombron van 220-240 volt.

N.B.: De verwarming is het meest doeltreffend bij omgevingstemperaturen lager dan -18ºC.

Er wordt aangeraden het volgende uit te voeren voor een veilige en correcte werking:Motorblokverwarming gebruiken

De stekker van de motorblokverwarming bevindt zich op een van de volgende plaatsen:

Zorg dat de stekkerpennen voor gebruik schoon en droog zijn. Reinig de pennen indien nodig met een droge doek.

De verwarming verbruikt 0,4 tot 1,0 kilowatt uur energie per gebruiksuur. Het systeem beschikt niet over een thermostaat. Het bereikt de maximumtemperatuur na circa drie uur gebruik. De systeemprestaties nemen niet toe en er wordt onnodig elektriciteit verbruikt wanneer de verwarming langer dan drie uur wordt gebruikt.

Zie ook:

Citroen C4. Toegang tot het
Gereedschap De tang voor het verwijderen van zekeringen zit geklemd aan de binnenzijde van het deksel van de zekeringkast in het dashboard: trek het deksel eerst rechtsboven en dan linksboven ...

Toyota Auris. Gebruik van de radio
Bediening radio Kies AM of FM om naar de radio te luisteren. Voorkeuzetoetsen Toets selecteren modus Een item selecteren of AF/ regiocode/stand TA instellen Aanpassen van frequentie ...

Modellen: