Ford Focus: Over deze handleiding - Inleiding - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Over deze handleiding

Hartelijk dank voor het kiezen van een Ford. We adviseren u, enige tijd te nemen om met uw auto kennis te maken door deze handleiding te lezen. Hoe meer u van uw auto afweet, des te beter kunt u ermee omgaan en dat komt de veiligheid en het rijplezier ten goede.

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

N.B.: Deze handleiding beschrijft productkenmerken en opties die voor de beschikbare modellen leverbaar zijn, soms nog voordat deze algemeen verkrijgbaar zijn. Soms worden opties beschreven waarmee de auto die u hebt gekocht, niet is uitgerust.

N.B.: Sommige van de afbeeldingen in deze handleiding tonen functies die in andere modellen worden gebruikt, waardoor ze er anders kunnen uitzien in uw auto.

N.B.: Gebruik uw auto altijd volgens de geldende regels en voorschriften.

N.B.: Deze handleiding dient bij de auto te blijven wanneer deze wordt verkocht.Het vormt een integraal onderdeel van uw auto.

In dit handboek kan de locatie van een component worden gekwalificeerd als linkerzijde of rechterzijde.De zijde wordt bepaald wanneer met het gezicht naar voren in de stoel wordt gezeten.

Over deze handleiding

  1. Rechterzijde.
  2. Linkerzijde.
Zie ook:

Toyota Auris. Opslaan voertuiginformatie
Het Pre-Crash Safety-systeem is uitgerust met een geavanceerde computer die bepaalde informatie opslaat, zoals: Status gaspedaal Status rempedaal Rijsnelheid Bedrijfsstatus van de functies ...

Ford Focus. Overzicht motorruimte - 1.0L EcoBoost, links stuur
Expansiereservoir. Zie Motorkoelvloeistof controleren. Oliepeilstaaf. Zie Oliepeilstaaf. Motorolievuldop. Zie Motorolie controleren. ...

Modellen: