KIA Cee'd: Bevestigingspunt (EN) vloermat - Overige voorzieningen - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Bevestigingspunt (EN) vloermat

(indien van toepassing)

Overige voorzieningen

Wanneer u voorin de auto gebruikt maakt van een vloermat op de vloerbedekking, zorg er dan voor dat deze op de bevestigingspunten wordt bevestigd. Dit voorkomt dat de vloermat kan wegglijden.

WAARSCHUWING Neem het volgende in acht bij het plaatsen van vloermatten in de auto.
  • Controleer of de vloermatten zorgvuldig bevestigd zijn aan de bevestigingspunten voordat u gaat rijden.
  • Gebruik GEEN vloermatten die niet goed vastgemaakt kunnen worden aan de bevestigingspunten voor de vloermatten.
  • Plaats geen vloermatten op elkaar (bv. een rubber mat bovenop een gewone vloermat).

    Gebruik overal slechts één enkele vloermat.

    BELANGRIJK - Uw auto is uitgerust met bevestigingspunten voor een degelijke bevestiging van de vloermat aan bestuurderszijde.

    Om te voorkomen dat de vloermat de bediening van de pedalen belemmert, adviseert Kia alleen vloermatten van Kia te plaatsen die ontworpen zijn voor gebruik in uw auto.

Bagagenet (houder) (indien van toepassing)

Overige voorzieningen

Om te voorkomen dat uw spullen door de bagageruimte heen en weer schuiven, kunt u de 4 haken in de bagageruimte gebruiken om het bagagenet vast te zetten.

Dit symbool geeft de positie van de voorste houders aan (stationwagon).

Indien nodig adviseren we u contact op te nemen met een officiële Kia-dealer.

OPMERKING Om beschadiging van de goederen of de auto te voorkomen, moet bij het vervoer van kwetsbare of volumineuze lading in de bagageruimte de nodige voorzichtigheid in acht worden genomen.

WAARSCHUWING Voorkom oogletsel. Trek het bagagenet niet te strak aan.

Hou gezicht en lichaam op voldoende afstand. Gebruik het net niet als de spanbanden zichtbare slijtage of schade vertonen.

Zie ook:

KIA Cee'd. Bediening automatische transmissie
De Double clutch-transmissie heeft 6 versnellingen vooruit en 1 versnelling achteruit. De verschillende versnellingen worden automatisch geselecteerd, afhankelijk van de positie van de sele ...

Citroen C4. Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
De elektrische instellingen kunnen tot 1 minuut na het afzetten van het contact worden uitgevoerd. Zet het contact aan om de elektrische verstelling weer te activeren. Ve ...

Modellen: