Opel Astra: Brandstofverbruik -
CO2-uitstoot - Brandstof - Rijden en bediening - Opel Astra - InstructieboekjeOpel Astra: Brandstofverbruik - CO2-uitstoot

Benzine- en dieselmotoren

Het brandstofverbruik (gecombineerd) van het model Opel Astra varieert tussen 6,2 en 3,3 l/100 km.

De CO2-emissie (gecombineerd) ligt tussen 142 en 88 g/km.

Raadpleeg voor de waarden die specifiek voor uw auto gelden het 'EEC Certificate of Conformity' dat bij uw auto werd geleverd of de andere nationale autopapieren.

Aardgasmotoren

Het gasverbruik (gecombineerd) van het model Opel Astra bedraagt 4,5 kg/100 km.

De CO2-emissiewaarde (gecombineerd) is 123 g/km.

Raadpleeg voor de waarden die specifiek voor uw voertuig gelden het 'EEC Certificate of Conformity' dat bij uw voertuig werd geleverd of de andere nationale autopapieren.

Algemene informatie

Het officiële brandstofverbruik en de specifieke cijfers voor de CO2-emissie zoals vermeld zijn conform het EU-basismodel met standaarduitrusting.

Brandstofverbruikgegevens en CO2- emissiegegevens worden bepaald volgens verordening R (EG) nr. 715/2007 (in de meest recente van toepassing zijnde versie), waarbij rekening wordt gehouden met het gewicht van de auto in bedrijfstoestand, zoals voorgeschreven door de verordening.

De cijfers dienen uitsluitend ter vergelijking van de diverse modelvarianten en bieden geen garantie voor het werkelijke brandstofverbruik van een specifiek model. De vermelde cijfers voor het verbruik en de CO2-emissie kunnen door accessoires iets hoger uitvallen. Het brandstofverbruik hangt bovendien af van de persoonlijke rijstijl, de staat van het wegdek en de verkeersomstandigheden.

Zie ook:

Ford Focus. Wiel aanbrengen
WAARSCHUWINGVerwijder bij het aanbrengen van een wiel altijd alle corrosie, vuil of vreemde voorwerpen op het pasvlak van het wiel en het vlak van de wielnaaf, remtrommel of remschijf dat he ...

Toyota Auris. SRS-airbags
De SRS-airbags worden geactiveerd als de auto betrokken raakt bij bepaalde soorten zware aanrijdingen, die zouden kunnen leiden tot ernstig letsel voor de inzittenden. Ze werken samen met de veilig ...

Modellen: