Opel Astra: Brandstofverbruik -
CO2-uitstoot - Brandstof - Rijden en bediening - Opel Astra - InstructieboekjeOpel Astra: Brandstofverbruik - CO2-uitstoot

Benzine- en dieselmotoren

Het brandstofverbruik (gecombineerd) van het model Opel Astra varieert tussen 6,2 en 3,3 l/100 km.

De CO2-emissie (gecombineerd) ligt tussen 142 en 88 g/km.

Raadpleeg voor de waarden die specifiek voor uw auto gelden het 'EEC Certificate of Conformity' dat bij uw auto werd geleverd of de andere nationale autopapieren.

Aardgasmotoren

Het gasverbruik (gecombineerd) van het model Opel Astra bedraagt 4,5 kg/100 km.

De CO2-emissiewaarde (gecombineerd) is 123 g/km.

Raadpleeg voor de waarden die specifiek voor uw voertuig gelden het 'EEC Certificate of Conformity' dat bij uw voertuig werd geleverd of de andere nationale autopapieren.

Algemene informatie

Het officiële brandstofverbruik en de specifieke cijfers voor de CO2-emissie zoals vermeld zijn conform het EU-basismodel met standaarduitrusting.

Brandstofverbruikgegevens en CO2- emissiegegevens worden bepaald volgens verordening R (EG) nr. 715/2007 (in de meest recente van toepassing zijnde versie), waarbij rekening wordt gehouden met het gewicht van de auto in bedrijfstoestand, zoals voorgeschreven door de verordening.

De cijfers dienen uitsluitend ter vergelijking van de diverse modelvarianten en bieden geen garantie voor het werkelijke brandstofverbruik van een specifiek model. De vermelde cijfers voor het verbruik en de CO2-emissie kunnen door accessoires iets hoger uitvallen. Het brandstofverbruik hangt bovendien af van de persoonlijke rijstijl, de staat van het wegdek en de verkeersomstandigheden.

Zie ook:

Citroen C4. Veiligheidsgordels achter
De zitplaatsen achter zijn voorzien van een driepuntsveiligheidsgordel met op de buitenste zitplaatsen een spankrachtbegrenzer. Omdoen Trek aan de gordel en steek de gesp in de gordelsluiti ...

Opel Astra. Centrale vergrendeling
Ontgrendelt en vergrendelt portieren, bagageruimte en tankklep. Door aan de binnenste portierhandgreep te trekken wordt het desbetreffende portier ontgrendeld. Door nog eens aan de handgreep te ...

Modellen: