Opel Astra: Elektronisch sleutelsysteem - Sleutels, sloten - Sleutels, portieren en ruiten - Opel Astra - InstructieboekjeOpel Astra: Elektronisch sleutelsysteem

Sleutels, portieren en ruiten

Voor een sleutelloze bediening van de volgende functies:

De bestuurder hoeft alleen de elektronische sleutel bij zich te dragen.

De elektronische sleutel bevat ook de functionaliteit van de handzender

Handzender met zorg behandelen, vochtvrij houden, beschermen tegen hoge temperaturen en onnodig gebruik vermijden.

Let op Leg de elektronische sleutel niet in de bagageruimte of voor het Info- Display.

Batterij elektronische sleutel vervangen Batterij meteen vervangen zodra het systeem niet meer goed werkt of het bereik ervan afneemt. Een bericht op het Driver Information Center geeft aan dat de batterij moet worden vervangen

Sleutels, portieren en ruiten

Batterijen horen niet in het huisvuil thuis. Ze moeten via speciale inzamelpunten gerecycled worden.

Vervangen:

Sleutels, portieren en ruiten

1. Duw op de toets aan de achterkant van de elektronische sleutel en trek het sleutelblad uit het huis.

Sleutels, portieren en ruiten

2. Steek het sleutelblad ongeveer 6 mm in de behuizing en verdraai de sleutel om de behuizing te openen. Als u het sleutelblad dieper plaatst, kan de behuizing beschadigd raken.

3. Verwijder de batterij en vervang deze. Gebruik een CR2032 of een equivalente batterij. Let op de installatiepositie.

4. Sluit de behuizing en plaats het sleutelblad.

Batterijen horen niet in het huisvuil thuis. Ze moeten via speciale inzamelpunten gerecycled worden.

Elektronische sleutel synchroniseren De elektronische sleutel synchroniseert zichzelf automatisch bij elke startprocedure.

Storing Als de centrale vergrendeling niet kan worden vergrendeld of ontgrendeld of als de motor niet kan worden gestart, kan dit de volgende oorzaken hebben:

Om de storing te verhelpen, de positie van de elektronische sleutel veranderen.

Opgeslagen instellingen

Steeds wanneer het contact wordt uitgeschakeld, worden de volgende instellingen automatisch door de afstandsbediening of elektronische sleutel opgeslagen:

De opgeslagen instellingen in het geheugen van de sleutel van de bediening op afstand of elektronische sleutel worden automatisch toegepast wanneer het contact de volgende keer wordt ingeschakeld.

Een voorwaarde is dat Personalisatie door bestuurder geactiveerd is in de persoonlijke instellingen van het Info-Display. Dit moet worden ingesteld voor elke afstandsbediening of elektronische sleutel die wordt gebruikt. De gewijzigde status is pas beschikbaar nadat de auto is vergrendeld en ontgrendeld.

De in het geheugen opgeslagen stand van de elektrisch bediende stoelen wordt automatisch ingenomen wanneer het contact wordt ingeschakeld en wanneer Automatisch oproepen geheugen wordt geactiveerd op het Info-Display voor de opgeslagen afstandsbediening of elektronische sleutel.

Zie ook:

Ford Focus. Portieren dubbel vergrendelen
WAARSCHUWING Gebruik de dubbele vergrendeling niet wanneer personen of dieren zich in de auto bevinden. De portieren kunnen niet van binnenuit worden ontgrendeld of geopend als de dubbele v ...

KIA Cee'd. Portiersloten van buitenaf vergrendelen/ontgrendelen
Afstandsbediening/Smart Key De portieren kunnen worden vergrendeld en ontgrendeld met de afstandsbediening of de Smart Key. De portieren kunnen worden vergrendeld en ontgrendeld door de ...

Modellen: