Toyota Auris: Uitzetten van de motor - Startknop (auto's met
Smart entry-systeem
en startknop) - Rijprocedures - Rijden - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Uitzetten van de motor

Multidrive CVT

1. Breng de auto tot stilstand.

2. Activeer de parkeerrem en zet de selectiehendel in stand P.

3. Druk op de startknop.

4. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het rempedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entrysysteem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het rempedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Handgeschakelde transmissie

1. Breng de auto tot stilstand terwijl u het koppelingspedaal intrapt.

2. Zet de selectiehendel in stand N.

3. Activeer de parkeerrem.

4. Druk op de startknop.

5. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entry-systeem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Zie ook:

Ford Focus. De radio gebruiken
Een radiostation instellen via het aanraakscherm Rechtstreeks afstemmen op een radiostationSelecteer Sources. Selecteer AM of FM.Selecteer Frequency. Voer de frequentie van het radiostation i ...

Ford Focus. Dieseluitlaatvloeistoftank (AdBlue) vullen
De vulleiding van de dieseluitlaatvloeistoftank (AdBlue) bevindt zich naast de brandstofvulleiding en heeft een blauwe dop.Vul de tank bij met een vloeistofpomp bij een tankstation vo ...

Modellen: