Toyota Auris: Uitzetten van de motor - Startknop (auto's met
Smart entry-systeem
en startknop) - Rijprocedures - Rijden - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Uitzetten van de motor

Multidrive CVT

1. Breng de auto tot stilstand.

2. Activeer de parkeerrem en zet de selectiehendel in stand P.

3. Druk op de startknop.

4. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het rempedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entrysysteem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het rempedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Handgeschakelde transmissie

1. Breng de auto tot stilstand terwijl u het koppelingspedaal intrapt.

2. Zet de selectiehendel in stand N.

3. Activeer de parkeerrem.

4. Druk op de startknop.

5. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entry-systeem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Zie ook:

KIA Cee'd. Werking van de Smart Key
Portieren vergrendelen Portieren ontgrendelen Achterklep ontgrendelen Met de Smart Key kunt u de portieren en achterklep ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten zonder dat u de ...

KIA Cee'd. Afscheidingsnet (stationwagon)
(indien van toepassing) Uw auto is uitgerust met een afscheidingsnet. Plaats het afscheidingsnet achter de voorstoelen of achter de achterbank wanneer u lading vervoert op de achterbank resp ...

Modellen: