Toyota Auris: Uitzetten van de motor - Startknop (auto's met
Smart entry-systeem
en startknop) - Rijprocedures - Rijden - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Uitzetten van de motor

Multidrive CVT

1. Breng de auto tot stilstand.

2. Activeer de parkeerrem en zet de selectiehendel in stand P.

3. Druk op de startknop.

4. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het rempedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entrysysteem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het rempedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Handgeschakelde transmissie

1. Breng de auto tot stilstand terwijl u het koppelingspedaal intrapt.

2. Zet de selectiehendel in stand N.

3. Activeer de parkeerrem.

4. Druk op de startknop.

5. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entry-systeem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Zie ook:

Ford Focus. Waarschuwings- en controlelampjes systeem rijstrookbewaking
Controlelamp verlaten rijstrook Het lampje gaat branden wanneer u het systeem inschakelt.Waarschuwingslamp verlaten rijstrook Het lampje gaat branden wanneer het systeem wordt geactiveer ...

Ford Focus. Zitverhogers
WAARSCHUWINGBevestig een kinderzitje of een zitverhoger nooit alleen met de heupgordel of de veiligheidsgordel. Bevestig een kinderzitje of een zitverhoger niet met een veiligheidsgordel di ...

Modellen: