Toyota Auris: Uitzetten van de motor - Startknop (auto's met
Smart entry-systeem
en startknop) - Rijprocedures - Rijden - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Uitzetten van de motor

Multidrive CVT

1. Breng de auto tot stilstand.

2. Activeer de parkeerrem en zet de selectiehendel in stand P.

3. Druk op de startknop.

4. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het rempedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entrysysteem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het rempedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Handgeschakelde transmissie

1. Breng de auto tot stilstand terwijl u het koppelingspedaal intrapt.

2. Zet de selectiehendel in stand N.

3. Activeer de parkeerrem.

4. Druk op de startknop.

5. Auto's met een instrumentenpaneel met 3 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of het controlelampje van het Smart entry-systeem met startknop (groen) uit is.

Auto's met een instrumentenpaneel met 2 meters: Laat het koppelingspedaal los en controleer of de melding "Power ON." (contact AAN) op het multi-informatiedisplay uit is.

Zie ook:

Ford Focus. Assistentie midden rijstrook gebruiken
WAARSCHUWINGU bent steeds verantwoordelijk voor de bediening van uw auto. Het systeem is bedoeld als hulpmiddel en is ontheft de bestuurder niet van zijn plicht om tijdens het rijden voorzic ...

Citroen C4. Tankbeveiliging (diesel)
Dit mechanisme is aangebracht in auto's met een dieselmotor, waardoor het onmogelijk is om benzine te tanken. Hiermee wordt schade aan motoren, ontstaan door het tanken van de verkeerde brandstof, ...

Modellen: