Citroen C4: Ontgrendelen van de auto - Keyless entry and start - Toegang tot de auto - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Ontgrendelen van de auto

Ontgrendelen van de auto

Afhankelijk van de configuratie worden alle portieren of alleen het bestuurdersportier ontgrendeld.

Volledig ontgrendelen

Selectief ontgrendelen

De selectieve ontgrendeling kan worden geactiveerd of gedeactiveerd via de menu's " Rijden " en " Configuratie auto ".

Standaard is de volledige ontgrendeling ingesteld.

De richtingaanwijzers knipperen gedurende enkele seconden.

Afhankelijk van de uitvoering van uw auto worden de buitenspiegels uitgeklapt, de instapverlichting ingeschakeld en het inbraakalarm uitgeschakeld.

 

Als een van de portieren of de achterklep geopend is of als een van de elektronische sleutels van het Keyless entry and start-systeem zich in de auto bevindt, werkt de centrale vergrendeling niet.

Daarentegen wordt het alarmsysteem (indien aanwezig) na ongeveer 45 seconden ingeschakeld.

Als de auto is vergrendeld en per ongeluk wordt ontgrendeld zonder dat binnen ongeveer 30 seconden een van de portieren of de achterklep wordt geopend, wordt de auto automatisch weer vergrendeld.

Als het alarmsysteem ingeschakeld was, wordt het niet automatisch opnieuw ingeschakeld.

Het automatisch in- en uitklappen van de buitenspiegels kan worden uitgeschakeld door het CITROËNnetwerk of door een gekwalificeerde werkplaats.

 

Verlaat om veiligheidsredenen (kinderen in de auto) de auto nooit, zelfs niet voor een korte tijd, zonder de sleutel van het Keyless entry and startsysteem mee te nemen.

Wees bedacht op diefstal van de auto als de sleutel van het Keyless entry and start-systeem zich binnen een van de detectiezones bevindt terwijl uw auto ontgrendeld is.

Om te voorkomen dat de batterij van de elektronische sleutel en de 12V-accu van de auto ontladen raken, wordt het systeem in de standby-stand geschakeld nadat het 21 dagen niet is gebruikt. Druk op een van de knoppen van de afstandsbediening of plaats de elektronische sleutel in de lezer en start de motor om het systeem weer te activeren.

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer informatie over het starten met het Keyless entry and start-systeem.

Zie ook:

Toyota Auris. Overige functies
■ Schakelen tussen buitenluchtmodus en recirculatiemodus Druk op . Iedere keer als op wordt gedrukt, schakelt de luchttoevoer tussen de buitenluchtmodus (controlelampje uit) en de recir ...

Ford Focus. Antislingerregeling aanhanger
Als de aanhanger begint te slingeren, knippert de waarschuwingslamp voor de stabiliteitsregeling op het informatiedisplay. Het systeem bedient de remmen naar de afzonderlijke wielen en vermi ...

Modellen: