Ford Focus: Achterruitwissers en -sproeiers - Ruitenwissers en ruitensproeiers - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Achterruitwissers en -sproeiers

Achterruitenwisser

Achterruitenwisser

  1. Intervalwissen.
  2. Continu wissen.
  3. Achterruitwisser uit.

De achterruitenwisser wordt ook ingeschakeld wanneer u in de achteruit schakelt en de ruitenwissers zijn ingeschakeld.

U kunt het wissen in de achteruit uitschakelen via het informatiedisplay.

N.B.: Zorg dat u de achterruitenwisser uitschakelt voordat u een carwash binnenrijdt.

Instellingen

Om het wissen van de achterruit in of uit te schakelen, gebruikt u de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Instellingen Druk op de menutoets.
Voertuiginstellingen Druk op de OK-toets.
Ruitenwissers Druk op de OK-toets.
Ruitenwisser achter Druk op de OK-toets.

Ruitensproeier achter

Ruitensproeier achter

Duw de hendel weg van u om de ruitensproeier achter te gebruiken.Na het loslaten van de hendel blijft de ruitenwisser nog korte tijd in werking.

N.B.: Bedien de sproeiers niet wanneer het sproeierreservoir leeg is.Dit kan leiden tot oververhitting van de sproeierpomp.

Koplampsproeiers

Als u de sproeiers van de voorruit gebruikt wanneer de koplampen zijn ingeschakeld, worden de koplampsproeiers ingeschakeld.

N.B.: De koplampsproeiers werken niet altijd bij gebruik van de sproeiers van de voorruit. Dit om te voorkomen dat het sproeiervloeistofreservoir te snel leeg raakt.

Zie ook:

Opel Astra. Persoonlijke instellingen (7" Colour-Info-Display)
Druk op , selecteer Instellingen en vervolgens Auto op het aanraakscherm. In de bijbehorende submenu's kunt u de volgende instellingen wijzigen: Auto Klimaat en luchtkwaliteit Auto. ma ...

Opel Astra. Elektrische stoelverstelling
Waarschuwing Wees voorzichtig met de elektrische stoelverstelling. Er bestaat gevaar voor letsel, vooral voor kinderen. Er kunnen voorwerpen bekneld raken. Houd de stoelen tijdens het ...

Modellen: