Ford Focus: Achterruitwissers en -sproeiers - Ruitenwissers en ruitensproeiers - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Achterruitwissers en -sproeiers

Achterruitenwisser

Achterruitenwisser

  1. Intervalwissen.
  2. Continu wissen.
  3. Achterruitwisser uit.

De achterruitenwisser wordt ook ingeschakeld wanneer u in de achteruit schakelt en de ruitenwissers zijn ingeschakeld.

U kunt het wissen in de achteruit uitschakelen via het informatiedisplay.

N.B.: Zorg dat u de achterruitenwisser uitschakelt voordat u een carwash binnenrijdt.

Instellingen

Om het wissen van de achterruit in of uit te schakelen, gebruikt u de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Instellingen Druk op de menutoets.
Voertuiginstellingen Druk op de OK-toets.
Ruitenwissers Druk op de OK-toets.
Ruitenwisser achter Druk op de OK-toets.

Ruitensproeier achter

Ruitensproeier achter

Duw de hendel weg van u om de ruitensproeier achter te gebruiken.Na het loslaten van de hendel blijft de ruitenwisser nog korte tijd in werking.

N.B.: Bedien de sproeiers niet wanneer het sproeierreservoir leeg is.Dit kan leiden tot oververhitting van de sproeierpomp.

Koplampsproeiers

Als u de sproeiers van de voorruit gebruikt wanneer de koplampen zijn ingeschakeld, worden de koplampsproeiers ingeschakeld.

N.B.: De koplampsproeiers werken niet altijd bij gebruik van de sproeiers van de voorruit. Dit om te voorkomen dat het sproeiervloeistofreservoir te snel leeg raakt.

Zie ook:

Ford Focus. Werking
WAARSCHUWINGU bent steeds verantwoordelijk voor de bediening van uw auto. Het systeem is bedoeld als hulpmiddel en is ontheft de bestuurder niet van zijn plicht om tijdens het rijden voorzic ...

Opel Astra. Velgen en banden
Conditie van banden en velgen Zo langzaam mogelijk en onder een rechte hoek over obstakels. Het rijden over scherpe randen kan schade aan banden en velgen tot gevolg hebben. Banden niet tegen d ...

Modellen: