Ford Focus: Achterruitwissers en -sproeiers - Ruitenwissers en ruitensproeiers - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Achterruitwissers en -sproeiers

Achterruitenwisser

Achterruitenwisser

  1. Intervalwissen.
  2. Continu wissen.
  3. Achterruitwisser uit.

De achterruitenwisser wordt ook ingeschakeld wanneer u in de achteruit schakelt en de ruitenwissers zijn ingeschakeld.

U kunt het wissen in de achteruit uitschakelen via het informatiedisplay.

N.B.: Zorg dat u de achterruitenwisser uitschakelt voordat u een carwash binnenrijdt.

Instellingen

Om het wissen van de achterruit in of uit te schakelen, gebruikt u de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Instellingen Druk op de menutoets.
Voertuiginstellingen Druk op de OK-toets.
Ruitenwissers Druk op de OK-toets.
Ruitenwisser achter Druk op de OK-toets.

Ruitensproeier achter

Ruitensproeier achter

Duw de hendel weg van u om de ruitensproeier achter te gebruiken.Na het loslaten van de hendel blijft de ruitenwisser nog korte tijd in werking.

N.B.: Bedien de sproeiers niet wanneer het sproeierreservoir leeg is.Dit kan leiden tot oververhitting van de sproeierpomp.

Koplampsproeiers

Als u de sproeiers van de voorruit gebruikt wanneer de koplampen zijn ingeschakeld, worden de koplampsproeiers ingeschakeld.

N.B.: De koplampsproeiers werken niet altijd bij gebruik van de sproeiers van de voorruit. Dit om te voorkomen dat het sproeiervloeistofreservoir te snel leeg raakt.

Zie ook:

Ford Focus. Naam of wachtwoord draadloze hotspot wijzigen - Auto's zonder: SYNC
Druk op de toets om naar het menu met instellingen te gaan. Selecteer Connectivity features. Selecteer Vehicle Hotspot. Selecteer Settings. Selecteer SSID: ___. Voe ...

KIA Cee'd. Setup
Scherminstellingen Druk op de toets Selecteer [Display] (weergave) met de knop TUNE of de toets Selecteer het menu met de knop TUNE. Pop-upmodus [Mode Pop up] verandert . Selectiemodus ...

Modellen: