Ford Focus: Algemene informatie - Verlichting - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Algemene informatie

Condens in de voor- en achterlampen van de buitenverlichting

Voor- en achterlampen van de buitenverlichting hebben ontluchtingsopeningen ten behoeve van normale wijzigingen in de luchtdruk.

Condensvorming kan een natuurlijke bijkomstigheid van deze constructie zijn. Wanneer vochtige lucht via de ontluchtingsopeningen in de lampeenheid binnendringt, bestaat de mogelijkheid dat condensvorming optreedt wanneer de temperatuur laag is. Wanneer normale condensvorming optreedt, kan zich een licht waas aan de binnenzijde van de lens vormen. Dit fijne waas verdwijnt wanneer de lampen normaal in bedrijf zijn geleidelijk via de ontluchtingsopeningen.

Onder droge weersomstandigheden kan dit oplossen 48 uur duren.

Voorbeelden van acceptabele condensvorming zijn:

Voorbeelden van onacceptabele condensvorming zijn:Ontdekt u onacceptabele condensvorming, laat uw auto dan door een officiële dealer controleren.
Zie ook:

Ford Focus. Na gebruik van de set met afdichtmiddel voor banden
WAARSCHUWING Wanneer u heftige trillingen, onbalans in het stuurwiel of lawaai tijdens het rijden waarneemt, minder dan geleidelijk snelheid en breng de auto zo snel mogelijk tot stilstand ...

Opel Astra. Automatisch vergrendelen
Automatisch vergrendelen na wegrijden Deze beveiligingsfunctie kan geconfigureerd worden om automatisch alle portieren, de bagageruimte en de tankdop te vergrendelen nadat u bent weggereden en e ...

Modellen: