Ford Focus: Algemene informatie - Transport - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Algemene informatie

WAARSCHUWING

Zorg dat u voorwerpen in de bagageruimte goed vastmaakt. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verwondingen bij bruusk remmen of een botsing.

Leg geen voorwerpen op de afdekking van de bagageruimte. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot al dan niet dodelijke verwondingen bij bruusk remmen of een botsing.

Het maximale laadvermogen van uw auto kan beperkt worden door het volume (hoeveel ruimte beschikbaar is) of door het nominale laadvermogen (hoeveel gewicht de auto mag vervoeren). Wanneer u het maximale laadvermogen van de auto hebt bereikt, mag u geen lading meer toevoegen, zelfs niet als er nog ruimte beschikbaar is. Overbelading of verkeerde lading van uw auto kan bijdragen tot verlies van controle en kantelen van de auto.

Zorg dat u de achterklep volledig sluit om te voorkomen dat uitlaatgassen de auto binnendringen. Als u de achterklep niet volledig kunt sluiten, open dan de luchtroosters of de ruiten, zodat verse lucht in uw voertuig kan stromen. Als u deze instructie negeert, kan dat al dan niet dodelijke verwondingen tot gevolg hebben.

Overschrijd niet de maximum voor- en achterasbelasting voor uw auto.

N.B.: Wanneer u lange voorwerpen in uw auto laadt, zoals bijvoorbeeld buizen, houten planken of meubels, moet u voorzichtig zijn dat u de interieurbekleding niet beschadigt.

Bagageverankeringspunten

 Bagageverankeringspunten

Haken achterste laadruimte

 Haken achterste laadruimte

Haken achterste laadruimte

N.B.: Overschrijd een belasting van 35kg niet.

N.B.: Hef de middelste hoofdsteun omhoog indien nodig.

Opbergruimte onder vloer achterin - 5-deurs

Afstelbare laadvloer

De afstelbare laadvloer kan in de bovenste of onderste stand in de bagageruimte worden geplaatst.

In de bovenste stand plaatst u de laadvloer op de vloersteunen.

Afstelbare laadvloer

In de onderste stand schuift u de laadvloer onder de vloersteunen.

Afstelbare laadvloer

Zie ook:

Ford Focus. Intelligente snelheidsbegrenzer
Werking WAARSCHUWINGWanneer u een heuvel afrijdt, kan uw rijsnelheid hoger worden dan de ingestelde snelheid. Het systeem gebruikt de remmen niet. U bent steeds verantwoordelijk voor de bedieni ...

Ford Focus. Naam of wachtwoord draadloze hotspot wijzigen - Auto's zonder: SYNC
Druk op de toets om naar het menu met instellingen te gaan. Selecteer Connectivity features. Selecteer Vehicle Hotspot. Selecteer Settings. Selecteer SSID: ___. Voe ...

Modellen: