Peugeot 308: Trekken van een aanhanger - Praktische informatie - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Trekken van een aanhanger

Trekken van een aanhanger

Uw auto is hoofdzakelijk bedoeld voor het vervoer van personen en bagage, maar is tevens geschikt voor het trekken van een aanhanger.

Wij raden u aan gebruik te maken van een speciaal door PEUGEOT geteste en goedgekeurde trekhaak inclusief bedrading en deze door het PEUGEOTnetwerk of een gekwalificeerde werkplaats te laten monteren.

Als de trekhaak wordt gemonteerd door een bedrijf dat niet tot het PEUGEOTnetwerk behoort, moet de montage altijd volgens de voorschriften van de fabrikant worden uitgevoerd.

Sneeuwscherm

Sneeuwscherm

Bij het trekken van een aanhanger dient het sneeuwscherm te zijn verwijderd, indien uw auto hiermee is uitgerust.

Raadpleeg daarvoor het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

De afsluitplaat bevindt zich achter het onderste luchtrooster.

 

Het rijden met een aanhanger heeft veel invloed op het rijgedrag van de auto en vergt daarom extra aandacht van de bestuurder.

 

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer rijtips voor het trekken van een aanhanger.

 

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer informatie over de gewichten (en aanhangergewichten indien van toepassing voor uw auto).

 

Houd u aan de maximaal toegestane aanhangergewichten. U kunt ze vinden op het kentekenbewijs of in de technische gegevens van uw auto.

 

Trekhaak GTi Uw auto is niet geschikt voor de montage van een trekhaak.
Zie ook:

Toyota Auris. Openen en sluiten van de ruiten
Elektrisch bedienbare ruiten Openen en sluiten De elektrisch bedienbare ruiten kunnen worden geopend en gesloten met behulp van de schakelaars. Door de schakelaar te bedienen bewegen de ruiten ...

Opel Astra. Ruiten
Voorruit Stickers op de voorruit Breng geen stickers, zoals tolvignetten of soortgelijke stickers, rondom de binnenspiegel op de voorruit aan. Anders kunnen de detectiezone van de sensor en he ...

Modellen: