Peugeot 308: Trekken van een aanhanger - Praktische informatie - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Trekken van een aanhanger

Trekken van een aanhanger

Uw auto is hoofdzakelijk bedoeld voor het vervoer van personen en bagage, maar is tevens geschikt voor het trekken van een aanhanger.

Wij raden u aan gebruik te maken van een speciaal door PEUGEOT geteste en goedgekeurde trekhaak inclusief bedrading en deze door het PEUGEOTnetwerk of een gekwalificeerde werkplaats te laten monteren.

Als de trekhaak wordt gemonteerd door een bedrijf dat niet tot het PEUGEOTnetwerk behoort, moet de montage altijd volgens de voorschriften van de fabrikant worden uitgevoerd.

Sneeuwscherm

Sneeuwscherm

Bij het trekken van een aanhanger dient het sneeuwscherm te zijn verwijderd, indien uw auto hiermee is uitgerust.

Raadpleeg daarvoor het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

De afsluitplaat bevindt zich achter het onderste luchtrooster.

 

Het rijden met een aanhanger heeft veel invloed op het rijgedrag van de auto en vergt daarom extra aandacht van de bestuurder.

 

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer rijtips voor het trekken van een aanhanger.

 

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer informatie over de gewichten (en aanhangergewichten indien van toepassing voor uw auto).

 

Houd u aan de maximaal toegestane aanhangergewichten. U kunt ze vinden op het kentekenbewijs of in de technische gegevens van uw auto.

 

Trekhaak GTi Uw auto is niet geschikt voor de montage van een trekhaak.
Zie ook:

Ford Focus. Afwijzing van garantie
U ERKENT EN AANVAARDT UITDRUKKELIJK DAT HET GEBRUIK VAN DE APPARATEN EN SOFTWARE OP UW EIGEN RISICO GEBEURT EN DAT U HET VOLLEDIGE RISICO DRAAGT VOOR AFDOENDE KWALITEIT, PRESTATIES, COMPATIB ...

Toyota Auris. Hill Start Assist Control (auto's met Multidrive CVT)
Als de motor wordt uitgeschakeld door het Stop & Start-systeem wanneer de auto op een helling rijdt, worden de remmen nog enige tijd bekrachtigd om te voorkomen dat de auto achteruitrolt voordat ...

Modellen: