Ford Focus: Automatisch in- en uitschakelende 
	verlichting - Verlichting - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Automatisch in- en uitschakelende verlichting

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Verlichting / Automatisch in- en uitschakelende verlichting

WAARSCHUWING

Het systeem is niet bedoeld om de bestuurder te ontheffen van zijn plicht om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. U moet het systeem wellicht onderdrukken als het de koplampen niet inschakelt bij slecht zicht, bijvoorbeeld bij mist overdag.

Automatisch inschakelende koplampen zetten de koplampen aan in situaties met weinig daglicht of wanneer de ruitenwissers werken.

Automatisch in- en uitschakelende verlichting

N.B.: Wanneer u automatisch inschakelende koplampen inschakelt, worden de koplampen aangezet binnen 10 seconden nadat u de ruitenwissers hebt ingeschakeld.

N.B.: Als u automatisch inschakelende koplampen en automatisch inschakelende ruitenwissers inschakelt, worden de koplampen ingeschakeld wanneer de wissers van de voorruit voortdurend blijven wissen.

N.B.: De koplampen doven ongeveer 60 seconden nadat u de ruitenwissers hebt uitgezet.

De koplampen blijven branden gedurende een bepaalde periode nadat het contact is afgezet.Gebruik het informatiedisplay om in te stellen hoe lang de koplampen blijven branden.

Instellen hoe lang de koplampen blijven branden
  1. Selecteer Settings met de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel.
  1. Selecteer Vehicle Settings.
  1. Selecteer Lighting.
  1. Selecteer Autolamp Delay.
  1. Selecteer een instelling.
  1. Druk op de OK-toets.
Dimmer instrumentenpaneelverlichting

De knoppen om de helderheid van de instrumentenverlichting te dimmen bevinden zich op de lichtschakelaar.

Druk meermaals op één van de knoppen om de helderheid aan te passen.

Uitschakelvertraging koplampen

Nadat u het contact uitschakelt, kunt u de koplampen inschakelen door de richtingaanwijzer naar u toe te trekken. Er klinkt kort een signaal. Bij een geopende deur gaan de koplampen automatisch na drie minuten uit, of 30 seconden nadat de laatste deur is gesloten. U kunt deze functie annuleren door de richtingaanwijzer nogmaals naar u toe te trekken of het contact in te schakelen.

Zie ook:

Peugeot 308. "Keyless entry and start"
Systeem waarmee de auto ontgrendeld (geopend), vergrendeld (gesloten) en gestart kan worden zonder dat u de elektronische sleutel tevoorschijn hoeft te halen. De centrale vergrendeling ...

Peugeot 308. Driver Sport Pack
Dit pakket beïnvloedt: de visuele sfeer met een specifieke achtergrondverlichting van het instrumentenpaneel, het motorgeluid, de stuurbekrachtiging, de acceleratie, de informatie voor ...

Modellen: