Ford Focus: Draadloze verbinding - Problemen oplossen met SYNC 3 - SYNC 3 - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Draadloze verbinding

Symptoom Mogelijke oorzaak en oplossing
Ik kan geen verbinding maken met een draadloos netwerk.
 • Wachtwoordfout.Voer het juiste netwerkwachtwoord in.
 • Zwak netwerksignaal.Zet uw auto dichter bij de draadloze hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
 • Meerdere toegangspunten binnen bereik met dezelfde SSID.Gebruik een unieke naam voor uw SSID. Gebruik de standaardnaam alleen als deze een unieke identificatie bevat, zoals een deel van het MAC-adres.
De draadloze verbinding wordt verbroken na een geslaagde verbinding.
 • Zwak netwerksignaal.Zet uw auto dichter bij de draadloze hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
Ik ben dicht bij een draadloze hotspot, maar het netwerksignaal is zwak.
 • Geblokkeerd netwerksignaal.Heeft uw auto een verwarmde voorruit, plaats uw auto dan zo dat de voorruit niet op de draadloze hotspot is gericht.Heeft uw auto getinte ruiten met metaal, met uitzondering van de voorruit, plaats uw auto dan zo dat de voorruit gericht is op de draadloze hotspot of open de ruiten die naar de hotspot gericht zijn.Heeft uw auto getinte ruiten met metaal, waaronder de voorruit, open dan de ruiten die naar de hotspot gericht zijn.Staat uw voertuig in een garage en is de garagedeur gesloten, open dan de garagedeur.
In de lijst met beschikbare netwerken zie ik een bepaald netwerk niet dat ik wel verwacht had te zien.
 • Verborgen netwerk.Maak het netwerk zichtbaar en probeer het opnieuw.
Ik kan SYNC niet zien wanneer ik op mijn mobiele telefoon of een ander apparaat zoek naar draadloze netwerken.
 • Beperking van het systeem.SYNC biedt momenteel geen draadloze hotspot aan.
Het downloaden van software duurt te lang.
 • Zwak netwerksignaal.Zet uw auto dichter bij de draadloze hotspot of op een plek waar het netwerksignaal niet wordt geblokkeerd.
 • De draadloze hotspot wordt intensief gebruikt of heeft een trage internetverbinding.Gebruik een betrouwbaardere draadloze hotspot.
Het systeem lijkt verbinding te maken met een draadloos netwerk en de signaalsterkte is uitstekend, maar de software wordt niet bijgewerkt.
 • Er is geen software-update beschikbaar.
 • Voor een draadloos netwerk is een abonnement nodig of moet akkoord worden gegaan met algemene voorwaarden.Test de verbinding met een ander apparaat. Is voor het netwerk een abonnement nodig of moet er akkoord worden gegaan met algemene voorwaarden, neem dan contact op met de netwerkprovider.

Het systeem resetten

 1. Druk tegelijk op de knop voor opwaarts zoeken en de aan/uit-knop van de audio­eenheid en houd de knoppen ingedrukt tot het scherm zwart wordt.
 1. Wacht drie minuten zodat het systeem de resetprocedure kan voltooien.
 1. Druk op de aan/uit-knop van de audio­eenheid om het systeem in te schakelen.
N.B.: U kunt het systeem resetten om functies te herstellen die het niet meer doen. Het resetten van het systeem is bedoeld om functies te herstellen en niet om opgeslagen gegevens te wissen.

Meer informatie en hulp

Voor aanvullende informatie en hulp raden we aan dat u contact opneemt met een erkende dealer of naar de lokale website van Ford gaat.
Zie ook:

Opel Astra. Automatische versnellingsbak
Met de automatische versnellingsbak kunt u zowel automatisch (automatische modus) als handmatig schakelen (handmatige modus). Met de hand schakelen is mogelijk in de handmatige modus door de k ...

Ford Focus. Apps
N.B.: Ga voor meer informatie over de beschikbare apps naar de regionale website van Ford. Wanneer u een app voor het eerst start via het systeem, wordt u mogelijk gevraagd om bep ...

Modellen: