Ford Focus: Apps - Problemen oplossen met SYNC 3 - SYNC 3 - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Apps

Symptoom Mogelijke oorzaak en oplossing
Het systeem kan geen apps vinden.
  • Incompatibel apparaat.U hebt een Android-apparaat met OS 2.3 of hoger of een iOS 3GS-apparaat met iOS 5.0 of hoger nodig. Koppel en maak verbinding met uw Android-apparaat om apps te vinden die compatibel zijn met AppLink. Sluit uw iOS-apparaat aan op een USB-poort om apps te vinden die compatibel zijn met AppLink.
Ik heb een compatibel apparaat dat op de juiste wijze is verbonden, maar het systeem kan nog steeds geen apps vinden.
  • Er zijn geen apps op uw apparaat geïnstalleerd die compatibel zijn met AppLink.Download en installeer de nieuwste versie van de app.
  • Er zijn geen apps op uw apparaat actief die compatibel zijn met AppLink.Open de apps zodat het systeem ze kan vinden. Zorg ervoor dat u waar nodig bent aangemeld bij apps.
  • Onjuiste appinstellingen.Controleer en wijzig de appinstellingen op uw apparaat en geef SYNC indien nodig toegang tot de app.
Ik heb een compatibel apparaat dat op de juiste wijze is verbonden en mijn apps zijn geopend, maar het systeem kan nog steeds geen apps vinden.
  • Apps zijn niet volledig gesloten.Start de apps opnieuw en probeer het nogmaals.Hebt u een Android-apparaat met apps die een optie voor sluiten of afsluiten hebben, gebruik deze optie dan en open de apps vervolgens opnieuw. Het is ook mogelijk om in het instellingenmenu van uw apparaat de optie voor gedwongen sluiten te gebruiken.Hebt u een iOS-apparaat met iOS 7.0 of hoger, tik dan tweemaal op de startknop van uw apparaat en veeg vervolgens omhoog over de app om deze te sluiten.
Ik heb een Android-apparaat dat op de juiste wijze is verbonden, ik heb mijn apps opnieuw opgestart en ze zijn actief, maar het systeem kan ze nog steeds niet vinden.
  • Door een probleem met sommige oudere versie van het Android-besturingssysteem kunnen apps soms niet worden gevonden.Schakel Bluetooth uit en weer in om het systeem te dwingen opnieuw verbinding te maken met uw apparaat.
Ik heb een iOS-apparaat dat op de juiste wijze is verbonden, ik heb mijn apps opnieuw opgestart en ze zijn actief, maar het systeem kan ze nog steeds niet vinden.
  • Kabelaansluitingsprobleem.Haal de kabel uit uw apparaat, wacht een ogenblik en sluit deze vervolgens opnieuw aan om het systeem te dwingen opnieuw verbinding te maken met uw apparaat.
Ik heb een Android-apparaat waarop een media-app is geopend die het systeem heeft gevonden, maar ik kan het geluid niet horen of het geluid is erg stil.
  • Het apparaatvolume staat laag ingesteld.Stel het volume op uw apparaat hoger in.
Ik heb een Android-apparaat waarop een aantal compatibele apps is geopend, maar het systeem kan ze niet allemaal vinden.
  • Beperking van het apparaat. Sommige Android-apparaten hebben een beperkt aantal Bluetooth-poorten die apps kunnen gebruiken om verbinding te maken. Als er meer apps op uw apparaat zijn geopend dan het aantal beschikbare Bluetooth-poorten, kan het systeem ze niet allemaal vinden.Sluit enkele apps zodat het systeem de apps kan vinden die u wilt gebruiken.
Zie ook:

Opel Astra. Bandenreparatieset
Lichte beschadigingen van het loopvlak van de banden kan met de bandenreparatieset worden verholpen. Vreemde voorwerpen niet uit de banden verwijderen. Beschadigingen die groter zijn dan 4 m ...

KIA Cee'd. Tankdopklep
Openen van de tankdopklep 1.Druk rechts op het midden van de klep wanneer alle portieren zijn ontgrendeld om de klep te openen. AANWIJZING De klep kan alleen worden geopend en gesloten wannee ...

Modellen: