Ford Focus: Instellingen MyKey - MyKey - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Instellingen MyKey

Niet-configureerbare instellingen

Waarschuwing veiligheidsgordel

Het audiosysteem wordt gedempt wanneer de waarschuwing veiligheidsgordel wordt ingeschakeld. De waarschuwing veiligheidsgordel kan niet worden uitgeschakeld met een MyKey.

Vroegtijdig laag brandstofpeil

Het waarschuwingslampje laag brandstofpeil gaat sneller branden.

Rij- en parkeerhulpmiddelen

Parkeerhulpmiddelen, dodehoekdetectie en herkenning van kruisend verkeer worden ingeschakeld wanneer u de motor start en kunnen niet worden uitgeschakeld met een MyKey.

Pre-Collision Assist en waarschuwing verlaten rijstrook worden ingeschakeld wanneer u de motor start, maar kunnen worden uitgeschakeld met een MyKey.

Een nieuwe bestemming in het navigatiesysteem kan alleen worden ingesteld via spraakcommando's wanneer u een MyKey gebruikt en de auto rijdt.

Configureerbare instellingen

U kunt de volgende instellingen configureren nadat een MyKey is aangemaakt. Zie MyKey aanmaken.

Snelheidsbeperking

WAARSCHUWING

Stel de maximumsnelheid voor de MyKey niet in op een snelheid waardoor de bestuurder geen veilige snelheid kan aanhouden, rekening houdend met de maximumsnelheden en de omstandigheden op de weg. De bestuurder is steeds verantwoordelijk om te rijden volgens de lokale wetgeving en de omstandigheden op de weg. Het niet opvolgen van dit voorschrift kan tot een ongeval of verwondingen leiden.

U kunt een snelheidslimiet instellen voor de auto. Er verschijnen waarschuwingsberichten in het informatiedisplay en er klinkt een geluidssignaal wanneer de auto de ingestelde snelheid bereikt. U kunt de ingestelde snelheid niet onderdrukken wanneer een MyKey wordt gebruikt.

Snelheidsherinnering

U kunt een snelheidsherinnering instellen voor de auto. Er verschijnen waarschuwingsberichten in het informatiedisplay en er klinkt een geluidssignaal wanneer de auto de ingestelde snelheid overschrijdt.

Volumebegrenzing audiosysteem

Het maximale volume van het audiosysteem is beperkt. Er verschijnt een bericht in het informatiedisplay wanneer als u het volumelimiet probeert te overschrijden. Automatische volumeregeling wordt uitgeschakeld.

Noodhulp

Als u instelt dat Emergency Assistance altijd aan is, kan dit niet worden uitgeschakeld met een MyKey.

Niet storen

Als u instelt dat niet storen altijd aan is, kan dit niet worden uitgeschakeld met een MyKey.

Aandrijfregeling

Als u instelt dat de aandrijfregeling altijd aan is, kan deze niet worden uitgeschakeld met een MyKey.
Zie ook:

KIA Cee'd. Setup
Startmodus Druk op toets om het scherm Setup (instellen) weer te geven. U kunt opties met betrekking tot [Display] (scherm), [Sound] (geluid), [Clock] (klok), [Phone] (telefoon) en [System] ...

Opel Astra. Indicatie afstand tot voorligger
De indicatie afstand tot voorligger toont de afstand tot een bewegende voorligger. De frontcamera in de voorruit wordt gebruikt voor het detecteren van de afstand van een voertuig dat direct voor ...

Modellen: