Ford Focus: ISOFIX verankeringspunten - Kinderzitjes installeren - 
	5-deurs/Stationwagon - Veiligheidsuitrusting voor kinderen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: ISOFIX verankeringspunten

WAARSCHUWING

Gebruik bij toepassing van het ISOFIX systeem een voorziening die voorkomt dat de veiligheidsgordel kan draaien. Wij raden het gebruik van een veiligheidsgordel aan de bovenzijde of met een voet aan.

Uw auto is uitgerust met ISOFIX-verankeringspunten die geschikt zijn voor het gebruik van goedgekeurde ISOFIX-kinderzitjes.

Volg altijd de instructies van de fabrikant om een kinderzitje met bevestiging bovenaan te installeren.

ISOFIX verankeringspunten

Het ISOFIX-systeem heeft twee harde bevestigingsarmen op het kinderzitje.Deze worden bevestigd aan ankerpunten aan de buitenste stoelen achteraan, waar het stoelkussen en de rugleuning elkaar raken.

N.B.: Let er bij de aanschaf van een ISOFIX-kinderzitje op dat het zitje geschikt is voor de gewichtsgroep van uw kind en dat de ISOFIX-maatklasse geschikt is voor de plaats waar het zitje wordt aangebracht. Zie Plaatsing kinderzitje.

Verankeringspunten aan de bovenzijde

Verankeringspunten aan de bovenzijde

Voor kinderzitjes met bevestiging bovenaan, bevinden de verankeringspunten zich aan de achterkant van de stoelen op de tweede rij.

Zie ook:

Ford Focus. Kindersloten - Auto's met: Mechanische kindersloten
WAARSCHUWING De achterportieren kunnen niet van binnenuit worden ontgrendeld indien het kinderslot is ingeschakeld. Op de achterrand van elk achterportier bevindt zich een kinderslot.U m ...

Toyota Auris. Inschakelen van het LDA-systeem
Druk op de toets LDA om het LDA-systeem in te schakelen. Het controlelampje LDA gaat branden en er wordt een melding weergegeven op het multiinformatiedisplay. Druk nogmaals op de toets LDA ...

Modellen: