Ford Focus: Passagiersairbag in- en uitschakelen - Aanvullend 
veiligheidssysteem - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Passagiersairbag in- en uitschakelen

Passagiersairbag in- en uitschakelen

De schakelaar bevindt zich op het dashboard aan de passagierszijde van de auto. De controlelamp deactivering passagiersairbag bevindt zich in de buurt van de klimaatregeling.

De passagiersairbag uitschakelen

WAARSCHUWING

U moet de passagiersairbag uitschakelen wanneer een naar achteren gericht kinderstoeltje op de voorstoel wordt gebruikt.

  1. Steek het sleutelblad in de schakelaar.

De passagiersairbag uitschakelen

  1. Zet de sleutel in stand UIT.
  1. Wanneer u het contact aanzet, moet u controleren dat de controlelamp deactivering passagiersairbag UIT brandt. Als de lamp niet brandt nadat u het contact hebt aangezet, geeft dit een storing aan. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
De passagiersairbag inschakelen

WAARSCHUWING

U moet de passagiersairbag weer inschakelen nadat het kinderstoeltje is verwijderd.
  1. Steek het sleutelblad in de schakelaar.

De passagiersairbag inschakelen

  1. Zet de sleutel in de stand AAN.
  1. Wanneer u het contact aanzet, moet u controleren dat de controlelamp deactivering passagiersairbag AAN brandt. Als de lamp niet brandt nadat u het contact hebt aangezet, geeft dit een storing aan. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Zie ook:

Ford Focus. Voorruitwissers
Eenmaal wissen. Intervalwissen. Normaal wissen. Snel wissen. N.B.: Laat de voorruit volledig ontdooien voordat u de ruitenwissers i ...

Ford Focus. Parkeerhulp achter
WAARSCHUWING Het systeem detecteert mogelijk geen voorwerpen met oppervlakken die reflectie absorberen. Wees altijd voorzichtig en oplettend tijdens het rijden. Als u niet goed oplet, kunt ...

Modellen: