Ford Focus: Passagiersairbag in- en uitschakelen - Aanvullend 
veiligheidssysteem - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Passagiersairbag in- en uitschakelen

Passagiersairbag in- en uitschakelen

De schakelaar bevindt zich op het dashboard aan de passagierszijde van de auto. De controlelamp deactivering passagiersairbag bevindt zich in de buurt van de klimaatregeling.

De passagiersairbag uitschakelen

WAARSCHUWING

U moet de passagiersairbag uitschakelen wanneer een naar achteren gericht kinderstoeltje op de voorstoel wordt gebruikt.

  1. Steek het sleutelblad in de schakelaar.

De passagiersairbag uitschakelen

  1. Zet de sleutel in stand UIT.
  1. Wanneer u het contact aanzet, moet u controleren dat de controlelamp deactivering passagiersairbag UIT brandt. Als de lamp niet brandt nadat u het contact hebt aangezet, geeft dit een storing aan. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
De passagiersairbag inschakelen

WAARSCHUWING

U moet de passagiersairbag weer inschakelen nadat het kinderstoeltje is verwijderd.
  1. Steek het sleutelblad in de schakelaar.

De passagiersairbag inschakelen

  1. Zet de sleutel in de stand AAN.
  1. Wanneer u het contact aanzet, moet u controleren dat de controlelamp deactivering passagiersairbag AAN brandt. Als de lamp niet brandt nadat u het contact hebt aangezet, geeft dit een storing aan. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Zie ook:

Ford Focus. Muziek afspelen van een USB- of mediaspeler
Sluit uw apparaat aan op een USB-poort. Selecteer Sources. Selecteer USB. N.B.: Het systeem indexeert uw muziek voordat u deze kunt afspelen.Nummers zoeken op een USB- of mediaspeler ...

Citroen C4. Storing in en resetten van de afstandsbediening
Na het losnemen en weer aansluiten van de accukabels, het vervangen van de batterij van de afstandsbediening of een storing in de afstandsbediening kan de auto niet meer met de afstandsbediening o ...

Modellen: