Ford Focus: Reinigen van binnenzijde auto - Verzorging 
van de auto - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Reinigen van binnenzijde auto

N.B.: Mors niet met luchtverfrissers en handzeep op bekledingsoppervlakken van het interieur. Wrijf gemorste vloeistof onmiddellijk weg. Schade valt mogelijk niet onder de voertuiggarantie.

N.B.: Gebruik geen huishoudelijke reinigingsmiddelen of glasreinigers, die vlekken of verkleuring van de stof kunnen veroorzaken en de brandvertragende eigenschappen van het materiaal van de stoelen kunnen beïnvloeden.

N.B.: Wij adviseren gedestilleerd water voor de reiniging.

Stof, matten, stoffen stoelen, hemelbekleding en vloermatten

N.B.: Zorg dat geen enkel oppervlak doorweekt raakt. Gebruik niet te veel water om het interieur van de auto te reinigen.

N.B.: Reinig het volledige oppervlak om vlekken of verkleuring te voorkomen.

Reinigen:

Gordels

WAARSCHUWING

Gebruik geen oplosmiddelen, bleekmiddel of kleurstof op de veiligheidsgordels van de auto, aangezien deze stoffen het materiaal van de veiligheidsgordels kunnen verzwakken.

Gebruik geen chemische oplosmiddelen of sterke reinigingsmiddelen op auto's met in de stoel gemonteerde airbags. Dergelijke producten kunnen het systeem van de zij-airbag verontreinigen en de prestaties van de zij-airbag bij een botsing beïnvloeden.

N.B.: Gebruik voor het reinigen geen schurende middelen of chemische oplosmiddelen.

N.B.: Zorg dat er geen vocht in het oprolmechanisme van de veiligheidsgordel terechtkomt.

U kunt de gordels reinigen met milde zeep en water. Laat de veiligheidsgordels aan de lucht drogen en uit de buurt van kunstmatige warmtebronnen.

Leren interieur

N.B.: Voor het reinigen van leren instrumentenpanelen en binnenbekledingen volgt u dezelfde procedure als bij het reinigen van leren stoelen.

Om schoon te maken, neemt u het oppervlak af met een zachte, vochtige doek en mild zeepsop.Droog het gebied met een schone, zachte doek.

Voor het reinigen en verwijderen van vlekken, zoals afgegeven kleuren, gebruikt u een leerreiniger voor autobekledingen.

Gebruik de volgende producten niet, omdat ze het leer kunnen beschadigen.

Suède microvezelstof

N.B.: Niet reinigen met een stoomreiniger.

N.B.: Reinig het volledige oppervlak om vlekken of verkleuring te voorkomen.

Gebruik de volgende producten niet:

Reinigen:Instrumentenpaneelschermen, LCD-schermen en radioschermen

N.B.: Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of oplossingen op alcoholische of chemische basis om instrumentenpaneelschermen, LCD-schermen of radioschermen te reinigen.Deze reinigingsproducten kunnen de schermen beschadigen.

Reinig het glas van het instrumentenpaneel en het dashboard met een schone, vochtige, zachte doek, en gebruik daarna een schone, droge, zachte doek om deze gebieden te drogen.

Spuit geen vloeistof rechtstreeks op de schermen.

Gebruik geen microvezeldoek om de omlijsting rond de schermen te reinigen; dit kan het oppervlak immers beschadigen.

Achterruiten

N.B.: Gebruik geen schurende materialen voor het reinigen van de binnenzijde van de achterruiten.

N.B.: Breng geen stickers of labels aan op de binnenzijde van de achterruiten.

Spiegels

Reinig de behuizing of het spiegelglas niet met agressieve schuurmiddelen, brandstof of andere petroleum- of ammoniakhoudende reinigingsmiddelen.

Opbergvakken, bekerhouders en asbakken

Reinigen:

Kleine lakschade repareren

Lakbeschadigingen door steenslag of kleine krasjes moeten zo spoedig mogelijk worden hersteld. Een reeks van producten is beschikbaar bij een erkende dealer.

Verwijder vuil zoals uitwerpselen van vogels, bomensap, insectenresten, teervlekken, wegenzout en industriële neerslag alvorens steenslagschade te repareren.

Lees de instructies van de fabrikant en volg deze op alvorens de producten te gebruiken.
Zie ook:

Ford Focus. Vloermatten
WAARSCHUWING Gebruik een vloermat die is ontworpen voor de beenruimte van uw voertuig en de pedalen niet hindert. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle ...

Peugeot 308. Motorolieniveaumeter
Bij uitvoeringen met een motorolieniveaumeter wordt bij het aanzetten van het contact het motorolieniveau enkele seconden weergegeven, gelijktijdig met de onderhoudsindicator. Een controle ...

Modellen: