Ford Focus: Spraakherkenning - Problemen oplossen met SYNC 3 - SYNC 3 - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Spraakherkenning

Symptoom Mogelijke oorzaak en oplossing
Het systeem begrijpt niet wat ik zeg.
  • U gebruikt mogelijk onjuiste spraakcommando's. Zie Spraakherkenning gebruiken. Voor een volledige lijst met spraakcommando's gaat u naar de lokale website van Ford.
  • U spreekt te snel.Wacht op de gesproken instructie voordat u spreekt.
Het systeem begrijpt de naam van een nummer of artiest niet.
  • Beperking van het apparaat. Bluetooth ondersteunt geen spraakcommando's.Sluit uw apparaat aan op een USB-poort.Hebt u een apparaat met iOS, houd dan de spraakbedieningstoets op het stuurwiel ingedrukt en gebruik Siri om specifieke nummers af te spelen.
  • U gebruikt mogelijk onjuiste spraakcommando's. Zie Spraakherkenning gebruiken. Voor een volledige lijst met spraakcommando's gaat u naar de lokale website van Ford.
  • U zegt de naam niet precies zoals deze op uw apparaat staat.Zeg de naam van het nummer of de artiest precies zoals deze wordt weergegeven op uw apparaat. Spel eventuele afkortingen in de naam.In de naam van het nummer of de artiest kunnen speciale tekens staan die niet worden herkend door het systeem.
  • De naam bevat speciale tekens zoals *, - of +.Wijzig de naam van de bestanden op uw apparaat of gebruik het aanraakscherm om het nummer te selecteren en af te spelen.
Het systeem begrijpt de naam van een contactpersoon op mijn apparaat niet en belt de verkeerde contactpersoon.
  • U zegt de naam niet precies zoals deze op uw apparaat staat.Zeg de voor- en familienaam van de contactpersoon precies zoals deze wordt weergegeven op uw apparaat. Spel eventuele afkortingen in de naam.
  • De naam bevat speciale tekens zoals *, - of +.Wijzig de naam van de contactpersoon op uw apparaat of gebruik het aanraakscherm om de contactpersoon te selecteren en te bellen.
Het systeem begrijpt geen buitenlandse namen van contactpersonen op mijn apparaat.
  • U zegt de naam niet precies zoals deze op uw apparaat staat.Zeg de voor- en familienaam van de contactpersoon precies zoals deze wordt weergegeven op uw apparaat. Het systeem past fonetische uitspraakregels van de geselecteerde taal toe op de namen van contactpersonen in het telefoonboek van uw apparaat. Selecteer de naam van de contactpersoon op het aanraakscherm en gebruik de optie Horen om een idee te krijgen van hoe het systeem verwacht dat u de naam uitspreekt.
De door het systeem gesproken instructies en de uitspraak van sommige woorden lijken niet erg nauwkeurig.
  • Beperking van het apparaat.Het systeem maakt gebruik van tekst-naar-spraaktechnologie en gebruikt synthetisch gegenereerde spraak in plaats van vooraf opgenomen menselijke spraak.
Zie ook:

KIA Cee'd. Alarmknipperlichten
De alarmknipperlichten moeten worden gebruikt als u door omstandigheden gedwongen bent de auto op een gevaarlijke plaats tot stilstand te brengen. Zet, als u de auto in noodsituaties tot stils ...

Toyota Auris. Belangrijke voorzorgsmaatregelen in verband met uitlaatgassen
Uitlaatgassen bevatten stoffen die schadelijk zijn bij inademing. WAARSCHUWING Uitlaatgassen bevatten het schadelijke koolmonoxide (CO). Dit is een kleurloos en reukloos gas. Neem de volgende voo ...

Modellen: