Ford Focus: Systeem rijstrookbewaking in- of uitschakelen - Systeem hulp bij blijven rijden op 
	rijstrook - Auto's met: Systeem hulp bij blijven rijden op rijstrook - Rijhulpmiddelen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Systeem rijstrookbewaking in- of uitschakelen

Systeem rijstrookbewaking in- of uitschakelen

Druk op de knop op de richtingaanwijzerhendel.

Instellingen systeem rijstrookbewaking

Het systeem heeft verschillende instellingen die kunt bekijken of aanpassen met behulp van het informatiedisplay.

N.B.: Het systeem onthoudt de laatstgekozen instelling. Als het systeem een MyKey detecteert, wordt de modus ingesteld op waarschuwing.

Waarschuwingsmodus

Geeft een trilling van het stuurwiel wanneer het systeem detecteert dat u onopzettelijk afwijkt van uw rijstrook.

Intensiteit instellen

Om de intensiteit van de trilling van het stuurwiel aan te passen, gebruikt u de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Bestuurdersas. Druk op de menutoets.
Lane Keeping System Druk op de OK-toets.
Intensiteit Druk op de OK-toets.Druk de wisseltoets omhoog of omlaag om de gewenste instelling te kiezen.Druk op de OK-toets.

N.B.: Deze instelling heeft geen invloed op de hulpmodus.

N.B.: Het systeem onthoudt de laatstgekozen instelling.

Hulpmodus

Geeft tijdelijk stuurassistentie naar het midden van de rijstrook wanneer het systeem detecteert dat u onopzettelijk afwijkt van uw rijstrook.

N.B.: Wanneer de hulpmodus is ingeschakeld en het systeem korte tijd geen stuuractiviteit detecteert, bijvoorbeeld dat u het stuur licht vasthoudt, waarschuwt het systeem dat u de handen op het stuurwiel moet houden.

Zie ook:

Citroen C4. Allesdragers monteren
Uit veiligheidsoverwegingen en om te voorkomen dat het dak beschadigd raakt, moet u voor uw auto goedgekeurde allesdragers gebruiken. Bevestig bij de montage van de allesdragers deze uitsluiten ...

KIA Cee'd. Emissieregelsysteem
Op het emissieregelsysteem van uw auto is een aangepaste garantieregeling van toepassing. Raadpleeg de garantieinformatie in het boekje Garantie & Onderhoud voor meer informatie. Uw auto is ...

Modellen: