Ford Focus: Tips voor de klimaatregeling in het 
	interieur - Auto's met: Automatische temperatuurregeling - Klimaatregeling - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Tips voor de klimaatregeling in het interieur - Auto's met: Automatische temperatuurregeling

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Klimaatregeling / Tips voor de klimaatregeling in het interieur - Auto's met: Automatische temperatuurregeling

Algemene tips

Plaats geen voorwerpen onder de voorstoelen, want dit kan de luchtstroom naar de achterbank belemmeren.

Verwijder sneeuw, ijs of bladeren uit het luchtinlaatgedeelte onder aan de voorruit.

N.B.: Het is mogelijk dat er wat lucht uit de luchtroosters in de beenruimte komt, ongeacht de instelling voor de luchtverdeling.

N.B.: Rijd niet met het systeem uitgeschakeld of met voortdurend ingeschakelde luchtrecirculatie om ophoping van vocht in de auto te voorkomen.

N.B.: Wanneer de luchtrecirculatiestand langdurig wordt ingeschakeld, kunnen de ruiten beslaan.

N.B.: Gebruik airconditioning met luchtrecirculatie voor betere koelprestaties en meer efficiëntie.

N.B.: Wanneer u de automatische modus selecteert en de buitentemperatuur laag is en de motor koud is, wordt de lucht naar de luchtroosters in de voorruit en de buitenste luchtroosters van het dashboard geleid.

N.B.: Wanneer u de automatische modus selecteert, wordt luchtrecirculatie tijdelijk ingeschakeld als de buitentemperatuur en de temperatuur in de auto hoog is.

N.B.: Wanneer u maximaal ontdooien kiest, wordt de airconditioning ingeschakeld en wordt de lucht naar de luchtroosters van de voorruit geleid.

Aanbevolen instellingen voor verwarmen

N.B.: U hoeft de instellingen niet aan te passen wanneer het interieur van uw auto uitzonderlijk warm of koud is.Het systeem past zich automatisch aan om het interieur zo snel mogelijk te verwarmen of af te koelen tot de door u ingestelde temperatuur.Voor een efficiënte werking van het systeem moeten de zijdelingse luchtroosters volledig geopend zijn.

Het interieur snel koelen

N.B.: Om sneller een aangename temperatuur te bereiken bij warm weer, rijdt u met geopende ruiten totdat u koude lucht door de luchtroosters voelt stromen.

Aanbevolen instellingen voor koelen

De zijruiten ontwasemen bij koud weerOntwasemen of dunne laag ijs van de voorruit wissen
Zie ook:

Ford Focus. Zitverhogers
WAARSCHUWINGBevestig een kinderzitje of een zitverhoger nooit alleen met de heupgordel of de veiligheidsgordel. Bevestig een kinderzitje of een zitverhoger niet met een veiligheidsgordel di ...

Peugeot 308. Stop & Start
Het Stop & Start-systeem zet de motor tijdelijk af (STOP-stand) als u stopt (bij rood licht, opstoppingen enz.). De motor wordt automatisch gestart (START-stand) als u weer weg wilt rijden. He ...

Modellen: