Ford Focus: Tips voor rijden met ABS - Remmen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Tips voor rijden met ABS

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Remmen / Tips voor rijden met ABS

Het antiblokkeersysteem helpt om de stuurregeling en de stabiliteit te behouden tijdens een noodstop door te voorkomen dat de remmen blokkeren.

Het antiblokkeersysteem voorkomt geen risico's die ontstaan wanneer:N.B.: Als het systeem wordt ingeschakeld, kan het rempedaal pulseren en een langere weg afleggen.Blijf het rempedaal indrukken.Er is tevens wellicht een geluid hoorbaar vanaf het systeem.Dit is normaal.

Waarschuwingslamp antiblokkeersysteem

Als deze lamp brandt tijdens het rijden, dan wijst dit op een storing.De normale remwerking van uw auto blijft gehandhaafd zonder dat het antiblokkeersysteem in werking treedt.Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Zie ook:

Peugeot 308. Handbediende airconditioning
De airconditioning werkt alleen als de motor draait. Temperatuurregeling Draai de knop van blauw (koel) naar rood (warm) om de temperatuur naar behoefte in te stellen. Luchtopbrengstregeling ...

Ford Focus. Trekhaak - Auto's met: Inschuifbare trekhaak
WAARSCHUWING Overschrijd het laagste nominaal vermogen voor uw auto of trekhaak niet. Als u uw auto of trekhaak overbelast, kan dit de stabiliteit en besturing van uw auto hinderen. Als u d ...

Modellen: