Ford Focus: Tips voor rijden met ABS - Remmen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Tips voor rijden met ABS

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Remmen / Tips voor rijden met ABS

Het antiblokkeersysteem helpt om de stuurregeling en de stabiliteit te behouden tijdens een noodstop door te voorkomen dat de remmen blokkeren.

Het antiblokkeersysteem voorkomt geen risico's die ontstaan wanneer:N.B.: Als het systeem wordt ingeschakeld, kan het rempedaal pulseren en een langere weg afleggen.Blijf het rempedaal indrukken.Er is tevens wellicht een geluid hoorbaar vanaf het systeem.Dit is normaal.

Waarschuwingslamp antiblokkeersysteem

Als deze lamp brandt tijdens het rijden, dan wijst dit op een storing.De normale remwerking van uw auto blijft gehandhaafd zonder dat het antiblokkeersysteem in werking treedt.Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Zie ook:

KIA Cee'd. Elektronische parkeerrem (EPB)
(indien van toepassing) Activeren van de parkeerrem Activeren van de EPB (elektronische parkeerrem): Trek de EPB-schakelaar omhoog. Controleer of het waarschuwingslampje gaat branden. AA ...

Toyota Auris. Waarschuwingslampjes en controlelampjes
De waarschuwingslampjes en controlelampjes op het instrumentenpaneel en middenpaneel informeren de bestuurder over de status van de diverse systemen in de auto. Om de functie van alle lampjes uit ...

Modellen: