Ford Focus: Tips voor rijden met ABS - Remmen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Tips voor rijden met ABS

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Remmen / Tips voor rijden met ABS

Het antiblokkeersysteem helpt om de stuurregeling en de stabiliteit te behouden tijdens een noodstop door te voorkomen dat de remmen blokkeren.

Het antiblokkeersysteem voorkomt geen risico's die ontstaan wanneer:N.B.: Als het systeem wordt ingeschakeld, kan het rempedaal pulseren en een langere weg afleggen.Blijf het rempedaal indrukken.Er is tevens wellicht een geluid hoorbaar vanaf het systeem.Dit is normaal.

Waarschuwingslamp antiblokkeersysteem

Als deze lamp brandt tijdens het rijden, dan wijst dit op een storing.De normale remwerking van uw auto blijft gehandhaafd zonder dat het antiblokkeersysteem in werking treedt.Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Zie ook:

Citroen C4. Brandstoftank leeg (diesel)
Bij auto's met dieselmotor is het in het geval van een lege brandstoftank noodzakelijk om het brandstofsysteem te ontluchten. Raadpleeg voor alle uitvoeringen, uitgezonderd die met een BlueHDi-mo ...

Peugeot 308. Elektrisch bedienbare ruiten
Links voor. Rechts voor. Rechts achter. Links achter. Blokkeerschakelaar elektrisch bedienbare ruiten achter. Door de knop voor het vergrendelen (op de sleutel of de afsta ...

Modellen: