Ford Focus: Tips voor rijden met ABS - Remmen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Tips voor rijden met ABS

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Remmen / Tips voor rijden met ABS

Het antiblokkeersysteem helpt om de stuurregeling en de stabiliteit te behouden tijdens een noodstop door te voorkomen dat de remmen blokkeren.

Het antiblokkeersysteem voorkomt geen risico's die ontstaan wanneer:N.B.: Als het systeem wordt ingeschakeld, kan het rempedaal pulseren en een langere weg afleggen.Blijf het rempedaal indrukken.Er is tevens wellicht een geluid hoorbaar vanaf het systeem.Dit is normaal.

Waarschuwingslamp antiblokkeersysteem

Als deze lamp brandt tijdens het rijden, dan wijst dit op een storing.De normale remwerking van uw auto blijft gehandhaafd zonder dat het antiblokkeersysteem in werking treedt.Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.
Zie ook:

Ford Focus. Handmatig bediende achterklep
WAARSCHUWING Het is heel gevaarlijk om in de bagageruimte of laadbak van een auto mee te rijden. Bij een aanrijding is het risico op ernstige verwondingen of overlijden groter voor personen ...

Toyota Auris. Weergave op het multi-informatiedisplay
Nadat een verkeersbord door de sensor voor is herkend, wordt deze op het multi-informatiedisplay weergegeven wanneer de auto het verkeersbord passeert. Wanneer de informatie van het ondersteun ...

Modellen: