Ford Focus: Veiligheidsgordels vastmaken - Veiligheidsgordels - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Veiligheidsgordels vastmaken

WAARSCHUWING

Steek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is. Wanneer de veiligheidsgordel niet correct is bevestigd, hoort u geen klik.

Zorg dat de veiligheidsgordels correct zijn opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt en niet buiten de auto hangen tijdens het sluiten van de portieren.

Veiligheidsgordels vastmaken

  1. Trek de veiligheidsgordel gelijkmatig uit.
N.B.: De veiligheidsgordel kan blokkeren wanneer deze te snel wordt uitgetrokken of wanneer de auto op een helling staat.
  1. Steek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is.
Druk op de rode toets om de veiligheidsgordel te ontgrendelen.Houd de tong van de veiligheidsgordel vast en laat deze volledig en soepel in zijn opbergpositie terugtrekken.

Gebruik van veiligheidsgordels tijdens zwangerschap

WAARSCHUWING

Breng de veiligheidsgordel op correcte wijze aan, voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw ongeboren kind. Draag niet alleen de heupgordel of de schoudergordel.

Gebruik van veiligheidsgordels tijdens zwangerschap

Zwangere vrouwen moeten altijd een veiligheidsgordel dragen.Het heupgedeelte van een gecombineerde heup- en schoudergordel moet laag rond de heupen onder de buik worden geplaatst en zo strak mogelijk worden gedragen zonder comfortverlies.Het schoudergedeelte van een gecombineerde heup- en schoudergordel moet gekruist over het midden van de schouder en het midden van de borst worden gedragen.

Zie ook:

Toyota Auris. Overige functies
■ Schakelen tussen buitenluchtmodus en recirculatiemodus Auto's zonder modus gescheiden bediening Druk op om naar de recirculatiemodus te schakelen. Druk op om naar de buitenluchtmodus ...

Opel Astra. Handmatige stoelverstelling
Zorg bij het rijden dat de stoelen en rugleuningen altijd vastgeklikt zijn. Verstelling in de lengterichting Aan handgreep trekken, stoel verschuiven, handgreep loslaten. Probeer de stoel h ...

Modellen: