Ford Focus: Veiligheidsgordels vastmaken - Veiligheidsgordels - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Veiligheidsgordels vastmaken

WAARSCHUWING

Steek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is. Wanneer de veiligheidsgordel niet correct is bevestigd, hoort u geen klik.

Zorg dat de veiligheidsgordels correct zijn opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt en niet buiten de auto hangen tijdens het sluiten van de portieren.

Veiligheidsgordels vastmaken

  1. Trek de veiligheidsgordel gelijkmatig uit.
N.B.: De veiligheidsgordel kan blokkeren wanneer deze te snel wordt uitgetrokken of wanneer de auto op een helling staat.
  1. Steek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is.
Druk op de rode toets om de veiligheidsgordel te ontgrendelen.Houd de tong van de veiligheidsgordel vast en laat deze volledig en soepel in zijn opbergpositie terugtrekken.

Gebruik van veiligheidsgordels tijdens zwangerschap

WAARSCHUWING

Breng de veiligheidsgordel op correcte wijze aan, voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van uw ongeboren kind. Draag niet alleen de heupgordel of de schoudergordel.

Gebruik van veiligheidsgordels tijdens zwangerschap

Zwangere vrouwen moeten altijd een veiligheidsgordel dragen.Het heupgedeelte van een gecombineerde heup- en schoudergordel moet laag rond de heupen onder de buik worden geplaatst en zo strak mogelijk worden gedragen zonder comfortverlies.Het schoudergedeelte van een gecombineerde heup- en schoudergordel moet gekruist over het midden van de schouder en het midden van de borst worden gedragen.

Zie ook:

Citroen C4. Panoramadak
U hebt de beschikking over een panoramadak met getint glas, waardoor de lichtinval en het zicht in het interieur worden vergroot. Het elektrisch bedienbaar zonnescherm zorgt voor een beter thermis ...

Toyota Auris. De sleutels
Bij de auto worden de volgende sleutels geleverd. Auto's zonder Smart entry-systeem en startknop (type A) Sleutels Gebruik van de afstandsbediening Plaatje met sleutelnummer Auto's zon ...

Modellen: