Ford Focus: Verwarmde voorruit - Klimaatregeling - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Verwarmde voorruit

Druk op de knop om een dunne laag ijs of mist van de voorruit te verwijderen.De verwarmde voorruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld.

N.B.: Zorg dat de motor draait voordat u de verwarmde voorruit inschakelt.

N.B.: Het systeem werkt niet als de accu bijna leeg is.

Verwarmde achterruit - Auto's met: Automatische temperatuurregeling

Druk op de knop om een dunne laag ijs of mist van de achterruit te wissen.De verwarmde achterruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld.

N.B.: Zorg dat de motor draait vooraleer de verwarmde ruiten te bedienen.

N.B.: Gebruik geen zware chemicaliën, scheermesjes of andere scherpe voorwerpen om de binnenkant van de verwarmde achterruit stickervrij of schoon te maken. De voertuiggarantie dekt wellicht geen schade aan de verwarmingsdraden van de achterruit.

Verwarmde achterruit - Auto's met: Handbediende temperatuurregeling

Druk op de knop om een dunne laag ijs of mist van de achterruit te wissen.De verwarmde achterruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld.

N.B.: Zorg dat de motor draait vooraleer de verwarmde ruiten te bedienen.

N.B.: Gebruik geen scheermesjes of andere scherpe voorwerpen om de binnenkant van de verwarmde achterruit stickervrij of schoon te maken.De voertuiggarantie dekt wellicht geen schade aan de verwarmingsdraden van de achterruit.

Verwarmde buitenspiegels

Als u de achterruitverwarming aanzet, worden de verwarmde buitenspiegels ingeschakeld.

N.B.: Gebruik geen krabber om de spiegels ijsvrij te maken en verstel het spiegelglas niet als het is vastgevroren.

N.B.: Reinig het spiegelhuis of spiegelglas niet met agressieve schuurmiddelen, brandstof of andere reinigingsmiddelen op petroleumbasis. De voertuiggarantie dekt wellicht geen schade aan de spiegelbehuizing of het glas.
Zie ook:

Ford Focus. Inhouden en specificaties - 1.0L EcoBoost
Gebruik olie en vloeistof die voldoen aan de bepaalde specificaties en viscositeit. Als u geen olie en vloeistof gebruikt die voldoen aan de bepaalde specificaties en viscositeit, kan dit ...

Peugeot 308. Starten - afzetten van de motor, sleutel met afstandsbediening
Zet de versnellingshendel in de neutraalstand. Contactslot Stand Stop. Stand Contact. Stand Starten. Starten met de sleutel De parkeerrem moet zijn aangetrokken. Zet bij een au ...

Modellen: