Ford Focus: Verwarmde voorruit - Klimaatregeling - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Verwarmde voorruit

Druk op de knop om een dunne laag ijs of mist van de voorruit te verwijderen.De verwarmde voorruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld.

N.B.: Zorg dat de motor draait voordat u de verwarmde voorruit inschakelt.

N.B.: Het systeem werkt niet als de accu bijna leeg is.

Verwarmde achterruit - Auto's met: Automatische temperatuurregeling

Druk op de knop om een dunne laag ijs of mist van de achterruit te wissen.De verwarmde achterruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld.

N.B.: Zorg dat de motor draait vooraleer de verwarmde ruiten te bedienen.

N.B.: Gebruik geen zware chemicaliën, scheermesjes of andere scherpe voorwerpen om de binnenkant van de verwarmde achterruit stickervrij of schoon te maken. De voertuiggarantie dekt wellicht geen schade aan de verwarmingsdraden van de achterruit.

Verwarmde achterruit - Auto's met: Handbediende temperatuurregeling

Druk op de knop om een dunne laag ijs of mist van de achterruit te wissen.De verwarmde achterruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld.

N.B.: Zorg dat de motor draait vooraleer de verwarmde ruiten te bedienen.

N.B.: Gebruik geen scheermesjes of andere scherpe voorwerpen om de binnenkant van de verwarmde achterruit stickervrij of schoon te maken.De voertuiggarantie dekt wellicht geen schade aan de verwarmingsdraden van de achterruit.

Verwarmde buitenspiegels

Als u de achterruitverwarming aanzet, worden de verwarmde buitenspiegels ingeschakeld.

N.B.: Gebruik geen krabber om de spiegels ijsvrij te maken en verstel het spiegelglas niet als het is vastgevroren.

N.B.: Reinig het spiegelhuis of spiegelglas niet met agressieve schuurmiddelen, brandstof of andere reinigingsmiddelen op petroleumbasis. De voertuiggarantie dekt wellicht geen schade aan de spiegelbehuizing of het glas.
Zie ook:

Toyota Auris. Roetfilter (alleen dieselmotor)
Als er zich een vooraf bepaalde hoeveelheid afzetting in het filter bevindt, wordt het filter automatisch gereinigd. ■ Reinigen van het roetfilter Het roetfilter wordt indien nodig gereinigd, ...

Citroen C4. Handbediende parkeerrem
Aantrekken Trek de hefboom van de parkeerrem volledig aan om uw auto stil te zetten. Vrijzetten Trek de hefboom van de parkeerrem licht omhoog, druk de ontgrendelknop in en duw de ...

Modellen: