Ford Focus: Voertuiginstellingen - Instellingen - SYNC 3 - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Voertuiginstellingen

Camera

Item Omschrijving
Camera-instellingen Pas uw voorkeuren voor de achteruitrijcamera aan.
Vertraging achteruitrijcamera U kunt deze optie in- of uitschakelen via de schuifbalk. Wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt het beeld van de achteruitkijkcamera kort weergegeven wanneer u in vooruit schakelt.
Parkeerhulp Hiermee kunt u de parkeerhulp in- of uitschakelen vanaf het scherm van de achteruitkijkcamera.
Uitgebreide Park Pilot Geeft een visuele afstandsaanduiding weer wanneer het sensorsysteem voor achteruitrijden een object detecteert.

Spraakherkenning

Item Omschrijving
Geavanceerde modus Schakel deze optie in om extra gesproken instructies en bevestigingen te verwijderen.
Bevestiging telefoon Schakel deze optie in zodat het systeem de naam van een contactpersoon bevestigt voordat u iemand belt.
Lijst spraakcommando's Schakel deze optie in zodat het systeem een lijst met beschikbare spraakcommando's weergeeft wanneer op de spraaktoets wordt gedrukt.

Valetfunctie

Via de valetfunctie kunt u het systeem vergrendelen. De informatie is pas beschikbaar wanneer het systeem is ontgrendeld met de juiste pincode.

Wanneer u de valetfunctie selecteert, verschijnt er een pop-up met een bericht dat u een viercijferige code moet invoeren om de valetfunctie in of uit te schakelen. U kunt elke pincode naar wens gebruiken, maar u moet dezelfde pincode gebruiken om de valetfunctie uit te schakelen. Het systeem vraagt u de code in te voeren.

N.B.: Als het systeem wordt vergrendeld en u de pincode moet resetten, neemt u contact op een erkende dealer.

Voer uw gekozen pincode in om de valetfunctie in te schakelen. Het systeem vraagt u dan uw pincode opnieuw in te voeren ter bevestiging. Het systeem wordt dan vergrendeld.

Voer dezelfde pincode in om het systeem te ontgrendelen. Het systeem maakt opnieuw verbinding met uw telefoon en al uw opties zijn opnieuw beschikbaar.
Zie ook:

Toyota Auris. Plaatsen van een garagekrik
Volg bij het gebruik van een garagekrik altijd de bij de krik geleverde handleiding en wees voorzichtig. Krik de auto uitsluitend op met de garagekrik onder een van de aangegeven kriksteunpunten. ...

KIA Cee'd. Parkeerrem - Handbediend type
Activeren van de parkeerrem Trap eerst de voetrem in en trek daarna de parkeerremhendel zonder de ontgrendelknop in te drukke zo ver mogelijk omhoog. Verder wordt geadviseerd bij het parkere ...

Modellen: