Ford Focus: Werking - Verkeersbordherkenning - Rijhulpmiddelen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Werking

WAARSCHUWING

U bent steeds verantwoordelijk voor de bediening van uw auto. Het systeem is bedoeld als hulpmiddel en is ontheft de bestuurder niet van zijn plicht om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.

Het systeem zal wellicht niet goed werken als de sensor is geblokkeerd. Houd de voorruit vrij.

Het systeem is ontworpen om verkeersborden te detecteren en u informatie te geven over de toegestane maximumsnelheid en inhaalregelgeving. Gedetecteerde verkeersborden worden weergegeven in het informatiedisplay. De sensor bevindt zich achter de binnenspiegel.

N.B.: Voer geen voorruitreparaties uit in de directe omgeving van de sensor.

N.B.: De verkeersbordgegevens verstrekt door het navigatiesysteem bevatten informatie die is opgenomen in de gegevenshouderuitgave.

Het systeem detecteert herkenbare verkeersborden, zoals:

N.B.: Het systeem herkent wellicht niet alle verkeersborden en kan borden incorrect lezen.

N.B.: Onder koude en barre weersomstandigheden is het mogelijk dat het systeem niet werkt. Regen, sneeuw, opspattend water en grote contrasten in verlichting kunnen ervoor zorgen dat de sensor niet naar behoren werkt.

N.B.: Het systeem werkt wellicht niet correct als uw auto is uitgerust met een niet door ons goedgekeurde wielophangingsset.

N.B.: Breng altijd Originele Ford Onderdelen aan wanneer gloeilampen voor de koplampen worden vervangen. Andere gloeilampen kunnen de prestaties van het systeem verminderen.

Het systeem wordt ingeschakeld wanneer u het contact aanzet en u kunt het systeem niet uitschakelen.
Zie ook:

Ford Focus. Passief antidiefstalsysteem
Werking Het systeem voorkomt starten van de motor met behulp van een incorrect gecodeerde sleutel.Neem uw sleutels steeds met u mee en vergrendel alle portieren als u de auto verlaat. G ...

Citroen C4. Vergrendelen van de auto met volledig ingeschakeld alarm
Inschakelen Zet het contact af en verlaat de auto. Vergrendel de auto met de afstandsbediening. of Vergrendel de auto met het Keyless entry and start-systeem. Het alarmsysteem is geact ...

Modellen: