Ford Focus: Verkeersbordherkenning gebruiken - Verkeersbordherkenning - Rijhulpmiddelen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Verkeersbordherkenning gebruiken

Snelheidswaarschuwing systeem instellen

U kunt de snelheidswaarschuwing van het systeem instellen om u te waarschuwen wanneer de rijsnelheid de door het systeem herkende snelheidslimiet overschrijdt met een bepaalde snelheidstolerantie.

Om de snelheidswaarschuwing van het systeem in of uit te schakelen of de instellingen voor de snelheidswaarschuwing aan te passen, gebruikt u de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Bestuurdersas. Druk op de menutoets.
Traffic Sign Recognition Druk op de OK-toets.
Snelh.-waarsch. activeren Druk op de OK-toets.
Snelheidswaarschuwing Druk op de menutoets.
Tolerantie Druk op de OK-toets.Druk de wisseltoets omhoog of omlaag om de gewenste snelheidsinstelling te kiezen.Druk op de OK-toets.
Signaaltoon hoge snelheid Druk op de OK-toets.

Weergave systeem verkeersbordherkenning

Weergave systeem verkeersbordherkenning

Het systeem kan twee verkeersborden parallel weergeven.

U kunt de status te allen tijde bekijken met behulp van het informatiedisplay.

Het systeem geeft herkenbare verkeersborden als volgt weer in vier stappen:

Als het systeem een aanvullend verkeersbord herkent, dan wordt dit onder het betreffende verkeersbord aangeduid. Bijvoorbeeld tijdens het passeren van een gereduceerde snelheidslimiet bij een nat wegdek.

N.B.: Als de auto over een navigatiesysteem beschikt, kunnen opgeslagen verkeersbordgegevens van invloed zijn op de aangegeven snelheidsgrenswaarde.

Systeemmeldingen verkeersbordherkenning

Mededeling Handeling
Verkeersbord Verminderde prestatie Zie handboek Verkeersbordgegevens verstrekt door het navigatiesysteem zijn niet beschikbaar omwille van een zwak signaal of geen signaal. Wacht even totdat het signaal verbetert. Als het bericht blijft verschijnen, laat uw auto dan zo snel mogelijk controleren.
Zie ook:

KIA Cee'd. Verwarming en airconditioning
Start de motor. Zet de luchtcirculatietoets in de gewenste stand. Voor een effectieve verwarming en koeling: Verwarmen: Koelen: Stel de temperatuur in op de gewenste waarde. ...

Ford Focus. Katalysator - 1.0L EcoBoost/1.5L EcoBoost/1.5L TiVCT
WAARSCHUWING Laat de motor niet stationair draaien en parkeer of rij niet op droog gras of ander droog materiaal. Het emissiesysteem warmt de motorruimte en het uitlaatsysteem op, waardoor ...

Modellen: