KIA Cee'd: Opbergvak - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Opbergvak

OPMERKING
  • Laat geen waardevolle spullen achter in de opbergvakken, om diefstal te voorkomen.
  • Houd de deksels van de opbergvakken tijdens het rijden gesloten. Plaats niet te veel voorwerpen in de opbergvakken om te voorkomen dat de deksels niet gesloten kunnen worden.

 

WAARSCHUWING - Brandbare materialen

Bewaar geen aanstekers of andere brandbare of explosieve materialen in de auto. Deze kunnen ontploffen of vlam vatten wanneer de auto gedurende lange tijd blootgesteld staat aan hoge temperaturen.

Opbergvak middenconsole

Opbergvak

Druk de hendel in en til het deksel omhoog om het opbergvak in de middenconsole te openen.

Verschuifbare armsteun (indien van toepassing)

Opbergvak

Naar voren schuiven

Pak de armsteun (1) aan de voorzijde vast en trek hem naar voren

Naar achteren schuiven

Druk de armsteun met de palm van uw hand naar achteren.

WAARSCHUWING Pak het voorste deel van de armsteun (1) niet vast bij het naar achteren verplaatsen van de armsteun. Als u dat wel doet, kunnen uw vingers bekneld raken.

Dashboardkastje

Opbergvak

Druk om het dashboardkastje te openen op de knop en het dashboardkastje gaat automatisch open. Sluit het dashboardkastje na gebruik.

WAARSCHUWING Houd het dashboardkastje tijdens het rijden altijd gesloten om de kans op letsel in geval van een aanrijding of bij plotseling remmen te verminderen.

OPMERKING Bewaar geen etenswaren gedurende langere tijd in het dashboardkastje.

Koelbox (indien van toepassing)

Opbergvak

U kunt blikjes frisdrank en andere zaken koelen in het dashboardkastje.

1. Schakel de airconditioning in. De temperatuur van de koelbox verandert overeenkomstig de temperatuur van de airconditioning.

2. Draai de knop in de stand Open.

3. Draai de knop in de stand Gesloten als de koelbox niet wordt gebruikt.

AANWIJZING Als voorwerpen in de koelbox de ventilatie blokkeren, wordt de efficiëntie van het koelen van de koelbox verminderd.

WAARSCHUWING Leg geen bederfelijke etenswaren in de koelbox, want deze kan mogelijk niet de vereiste lage temperatuur behouden die noodzakelijk is om deze etenswaren vers te houden.

Opbergvak voor zonnebril

Opbergvak

Druk op het afdekkapje om het opbergvak langzaam te openen. Plaats uw zonnebril met de glazen naar boven gericht in het opbergvak. Druk het opbergvak dicht.

WAARSCHUWING
  • Bewaar geen andere voorwerpen dan een zonnebril in het opbergvak. Andere voorwerpen kunnen bij een aanrijding of een noodstop uit het opbergvak worden geslingerd, waardoor de inzittenden letsel kunnen oplopen.
  • Open het opbergvak voor de zonnebril niet als de auto rijdt.

    Het openen van het opbergvak kan het zicht naar achteren in de binnenspiegel belemmeren.

  • Leg de bril voorzichtig in het opbergvak voor de zonnebril om beschadiging of breken van de bril te voorkomen. U kunt gewond raken als u het opbergvak probeert te openen terwijl de bril in de houder zit vastgeklemd.

Opbergvak bagageruimte (stationwagon)

Opbergvak

In het vak kunt u o.a. een verbandtrommel (opbergvak voor), een gevarendriehoek en gereedschap opbergen, zodat u hier in geval van nood gemakkelijk bij kunt.

Opbergvak bagageruimte opzij (indien van toepassing)

Opbergvak

Het opbergvak bagageruimte opzij kan worden gebruikt voor het opbergen van kleine voorwerpen.

Zie ook:

Toyota Auris. Veranderen van de standen van het contact
UIT Het stuurwiel is geblokkeerd en de sleutel kan worden verwijderd. (Auto's met Multidrive CVT: de sleutel kan alleen worden verwijderd als de selectiehendel in stand P staat.) AC ...

Toyota Auris. Als er een waarschuwingsmelding verschijnt op het multi-informatiedisplay
Melding Oorzaak Wat u moet doen "IPA slot not detected, speed too high." (IPAruimte niet gesignaleerd, snelheid te hoog) De rijsnelheid was hoger dan 30 km/h. B ...

Modellen: