KIA Cee'd: Smart Parking Assist-Systeem (SPAS) - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

KIA Cee'd / KIA Cee'd - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

(INDIEN VAN TOEPASSING)

Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

Het Smart Parking Assist-Systeem helpt bestuurders hun auto te parkeren door middel van sensoren die de afmetingen van de parkeerplaats bepalen, bediening van het stuurwiel om de auto halfautomatisch te parkeren en het geven van instructies via het LCD-display.

AANWIJZING

WAARSCHUWING
  • Het Smart Parking Assistsy-steem biedt slechts aanvullende informatie. De bestuurder dient altijd zelf het gebied voor en achter de auto te controleren op objecten. De werking van het Smart Parking Assist-systeem kan worden beïnvloed door allerlei factoren en kan niet blindelings worden vertrouwd. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk.
  • Het systeem werkt mogelijk niet goed als de wielen uitgelijnd moeten worden. Laat de auto nakijken door een officiële Kiadealer.
  • Als u een andere banden- of velgmaat gebruikt dan de door de KIA-dealer aanbevolen maat, werkt het systeem mogelijk niet goed. Gebruik altijd dezelfde banden- en velgmaat.
  • Als op uw auto een kentekenplaathouder gemonteerd is, kan het SPAS een abnormaal waarschuwingsgeluid maken.

Werking

Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

Het systeem helpt de auto tussen of achter geparkeerde auto's te parkeren.

Gebruik het systeem wanneer aan alle onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Zie ook:

Toyota Auris. Wanneer u zonder brandstof komt te staan en de motor afslaat (alleen 1ND-TV motor)
Als u zonder brandstof komt te staan en de motor afslaat: 1. Vul de brandstoftank van uw auto. 2. Bedien om het brandstofsysteem te ontluchten de ontluchtingspomp totdat u meer weerstand voelt. ...

Ford Focus. Milieu
Bescherming van het milieu Speel een rol in de bescherming van het milieu.Correct gebruik van auto's en geautoriseerde afvoer en verwerking van afval, reinigingsmiddelen en smeermiddelen zi ...

Modellen: