KIA Cee'd: Smart Parking Assist-Systeem (SPAS) - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

KIA Cee'd / KIA Cee'd - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

(INDIEN VAN TOEPASSING)

Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

Het Smart Parking Assist-Systeem helpt bestuurders hun auto te parkeren door middel van sensoren die de afmetingen van de parkeerplaats bepalen, bediening van het stuurwiel om de auto halfautomatisch te parkeren en het geven van instructies via het LCD-display.

AANWIJZING

WAARSCHUWING
  • Het Smart Parking Assistsy-steem biedt slechts aanvullende informatie. De bestuurder dient altijd zelf het gebied voor en achter de auto te controleren op objecten. De werking van het Smart Parking Assist-systeem kan worden beïnvloed door allerlei factoren en kan niet blindelings worden vertrouwd. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk.
  • Het systeem werkt mogelijk niet goed als de wielen uitgelijnd moeten worden. Laat de auto nakijken door een officiële Kiadealer.
  • Als u een andere banden- of velgmaat gebruikt dan de door de KIA-dealer aanbevolen maat, werkt het systeem mogelijk niet goed. Gebruik altijd dezelfde banden- en velgmaat.
  • Als op uw auto een kentekenplaathouder gemonteerd is, kan het SPAS een abnormaal waarschuwingsgeluid maken.

Werking

Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

Het systeem helpt de auto tussen of achter geparkeerde auto's te parkeren.

Gebruik het systeem wanneer aan alle onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Zie ook:

Citroen C4. Handbediende airconditioning
De airconditioning werkt uitsluitend bij draaiende motor. 1. Temperatuurregeling Draai de knop van blauw (koel) naar rood (warm) om de temperatuur naar behoefte in te stellen. 2. Luchtopbren ...

Citroen C4. Zekeringkast in de motorruimte
De zekeringkast bevindt zich onder de motorkap, naast de accu (links). Toegang tot de zekeringen Maak het deksel los. Vervang de zekering. Raadpleeg voordat u een zekering vervangt altij ...

Modellen: