KIA Cee'd: Smart Parking Assist-Systeem (SPAS) - Kenmerken van uw auto - KIA Cee'd - InstructieboekjeKIA Cee'd: Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

KIA Cee'd / KIA Cee'd - Instructieboekje / Kenmerken van uw auto / Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

(INDIEN VAN TOEPASSING)

Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

Het Smart Parking Assist-Systeem helpt bestuurders hun auto te parkeren door middel van sensoren die de afmetingen van de parkeerplaats bepalen, bediening van het stuurwiel om de auto halfautomatisch te parkeren en het geven van instructies via het LCD-display.

AANWIJZING

WAARSCHUWING
  • Het Smart Parking Assistsy-steem biedt slechts aanvullende informatie. De bestuurder dient altijd zelf het gebied voor en achter de auto te controleren op objecten. De werking van het Smart Parking Assist-systeem kan worden beïnvloed door allerlei factoren en kan niet blindelings worden vertrouwd. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk.
  • Het systeem werkt mogelijk niet goed als de wielen uitgelijnd moeten worden. Laat de auto nakijken door een officiële Kiadealer.
  • Als u een andere banden- of velgmaat gebruikt dan de door de KIA-dealer aanbevolen maat, werkt het systeem mogelijk niet goed. Gebruik altijd dezelfde banden- en velgmaat.
  • Als op uw auto een kentekenplaathouder gemonteerd is, kan het SPAS een abnormaal waarschuwingsgeluid maken.

Werking

Smart Parking Assist-Systeem (SPAS)

Het systeem helpt de auto tussen of achter geparkeerde auto's te parkeren.

Gebruik het systeem wanneer aan alle onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Zie ook:

Ford Focus. Algemene informatie
WAARSCHUWING Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van ap ...

Toyota Auris. Soorten baby- en kinderzitjes
Het keurmerk ECE R44 maakt onderscheid tussen 5 groepen baby- en kinderzitjes: Groep 0: Minder dan 10 kg (0 - 9 maanden) Groep 0+: Minder dan 13 kg (0 - 2 jaar) Groep I: 9 - 18 kg (9 maanden - 4 j ...

Modellen: