Peugeot 308: Door PEUGEOT aanbevolen ISOFIX-kinderzitjes - Veiligheid - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Door PEUGEOT aanbevolen ISOFIX-kinderzitjes

Peugeot 308 / Peugeot 308 - Instructieboekje / Veiligheid / Door PEUGEOT aanbevolen ISOFIX-kinderzitjes

Het PEUGEOT-netwerk levert een gamma ISOFIX-kinderzitjes. Deze kinderzitjes, die zijn voorzien van een onderdeelnummer, zijn goedgekeurd voor gebruik in uw auto.

Raadpleeg ook de montagehandleiding van de fabrikant van het kinderzitje voor meer informatie over het plaatsen en verwijderen van het zitje.

 

"RÖMER Baby-Safe Plus" met ISOFIX-basis (lengtecategorie: E) "Baby P2C Midi" met ISOFIX-basis (lengtecategorie: D, C, A, B, B1) "RÖMER Duo Plus ISOFIX" (lengtecategorie: B1)
Groep 0+: vanaf de geboorte tot 13 kg Groep 1: 9 tot 18 kg Groep 1: van 9 tot 18 kg

Dit zitje dient te worden geplaatst met de rug in de rijrichting met behulp van een ISOFIXbasis, die wordt bevestigd aan de ringen A.

De basis is voorzien van een in hoogte verstelbare steun die op de vloer van de auto rust.

Dit kinderzitje kan ook worden bevestigd met een veiligheidsgordel. In dat geval wordt het zitje zonder basis met de driepuntsgordel op de zitplaats van de auto bevestigd.

Dit zitje dient te worden geplaatst met de rug in de rijrichting met behulp van een ISOFIXbasis, die wordt bevestigd aan de ringen A.

De basis is voorzien van een in hoogte verstelbare steun die op de vloer van de auto rust.

Dit zitje kan ook met het gezicht in de rijrichting worden geplaatst.

Dit zitje kan niet worden bevestigd met een veiligheidsgordel.

We adviseren u het zitje voor kinderen tot 3 jaar met de rug in de rijrichting te plaatsen.

Dit zitje wordt uitsluitend met het gezicht in de rijrichting geplaatst.

Het wordt verankerd aan de ringen A en, met de bovenste riem, aan de ring B, de TOP TETHER.

Drie standen: rechtop, ruststand en ligstand.

Dit kinderzitje kan ook worden gebruikt op zitplaatsen die niet zijn voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten.

In dat geval moet het zitje met de driepuntsveiligheidsgordel op de stoel van de auto worden bevestigd. Stel de voorstoel zo af dat de voeten van het kind de rugleuning niet kunnen raken.

Zie ook:

Toyota Auris. Motorolie
Controleer het oliepeil met behulp van de peilstok bij bedrijfswarme, afgezette motor. ■ Controle van motorolie 1. Benzinemotor: Plaats de auto op een horizontale ondergrond. Wacht, nada ...

Toyota Auris. Overzicht van de functie
De RSA herkent bepaalde verkeersborden door gebruik te maken van de sensor voor en voorziet de bestuurder via het multi-informatiedisplay van informatie. Als het systeem vaststelt dat de snelheid ...

Modellen: