Peugeot 308: Zitplaatsen geschikt voor ISOFIX-kinderzitjes - Veiligheid - Peugeot 308 - InstructieboekjePeugeot 308: Zitplaatsen geschikt voor ISOFIX-kinderzitjes

Peugeot 308 / Peugeot 308 - Instructieboekje / Veiligheid / Zitplaatsen geschikt voor ISOFIX-kinderzitjes

Overeenkomstig de Europese wetgeving geeft het overzicht de mogelijkheden aan voor het bevestigen van een ISOFIX-kinderzitje op een plaats in de auto voorzien van ISOFIX-bevestigingen.

Bij universele en semi-universele ISOFIX-kinderzitjes wordt de ISOFIX-maat op het kinderzitje naast het ISOFIX-logo aangegeven met een letter (A t/m G).

Zitplaatsen geschikt voor ISOFIX-kinderzitjes

IUF Zitplaats geschikt voor de bevestiging van een universeel gehomologeerd ISOFIX- kinderzitje met het gezicht in de rijrichting en een bovenste riem.
IL-SU Zitplaats geschikt voor de bevestiging van een semi-universeel gehomologeerd ISOFIX-kinderzitje:

X: Zitplaats die niet geschikt is voor een kinderzitje voor de aangegeven gewichtscategorie.

  1. Schuif de voorstoel zonder hoogteverstelling vanuit de middelste stand 1 positie naar voren. Zet een stoel met hoogteverstelling in de hoogste stand.
  2. Als een reiswieg op een buitenste zitplaats is bevestigd, kunnen de andere twee zitplaatsen achter niet gebruikt worden.
  3. De voorstoel met hoogteverstelling moet in de hoogste stand zijn gezet. Schuif de stoel zonder hoogteverstelling vanuit de middelste stand 1 tot 5 posities naar voren.
Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer informatie over de ISOFIXbevestigingen en -kinderzitjes, en met name over de bovenste riem.

 

Verwijder de hoofdsteun en berg hem op alvorens een kinderzitje met een rugleuning op een passagiersstoel te bevestigen.

Plaats de hoofdsteun terug zodra het kinderzitje is verwijderd.

Zie ook:

Citroen C4. Lane Departure Warning System (LDWS)
Dit systeem registreert wanneer de bestuurder onvrijwillig een rijstrookmarkering (doorgetrokken of onderbroken streep) overschrijdt. Op basis van de signalen van sensoren in de voorbumper wo ...

Toyota Auris. Reisinformatie
1. Druk op de toets CAR op het navigatie-/multimediasysteem. 2. Selecteer "Reisinformatie". ■ Reisinformatiescherm De gemiddelde rijsnelheid sinds het starten van de motor. Acti ...

Modellen: