Toyota Auris: Alarm - Antidiefstalsysteem - Veiligheid en beveiliging - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Alarm

Het alarm

Met licht en geluid worden alarmsignalen gegeven wanneer er een inbraakpoging wordt gedetecteerd.

Wanneer het alarmsysteem is ingeschakeld, wordt het alarm onder de volgende omstandigheden geactiveerd:

Inschakelen van het alarmsysteem

Sluit de portieren, de achterklep en de motorkap en vergrendel alle portieren met de instapfunctie (indien aanwezig) of de afstandsbediening.

Na 30 seconden wordt het systeem automatisch ingeschakeld.

Het systeem is ingeschakeld zodra het controlelampje niet meer constant brandt maar knippert.

Antidiefstalsysteem

Deactiveren of uitschakelen van het alarm

Deactiveer of schakel het alarm uit volgens een van de onderstaande manieren:

■Onderhoud van het systeem De auto is voorzien van een onderhoudsvrij alarmsysteem.

■Zaken die gecontroleerd moeten worden alvorens de auto te vergrendelen Controleer onderstaande zaken om ongewild activeren van het alarm en diefstal te voorkomen:

Activeren van het alarm Het alarm kan in de volgende situaties geactiveerd worden: (Door het stopzetten van het alarm wordt het systeem gedeactiveerd.)

Antidiefstalsysteem

Antidiefstalsysteem

■Door alarmsysteem bediende portiervergrendeling In de volgende gevallen worden, afhankelijk van de situatie, de portieren automatisch vergrendeld om potentiële indringers buiten de auto te houden:

OPMERKING

■Ervoor zorgen dat het systeem goed werkt Verander of verwijder het systeem niet. Na veranderen of verwijderen kan de juiste werking van het systeem niet worden gegarandeerd.

Zie ook:

KIA Cee'd. Gebruik van dit instructieboekje
Wij willen u helpen om het meeste rijplezier van uw auto te krijgen. Het instructieboekje kan daar op vele manieren toe bijdragen. Wij raden u ten zeerste aan het complete instructieboekje door t ...

Ford Focus. Portieren dubbel vergrendelen
WAARSCHUWING Gebruik de dubbele vergrendeling niet wanneer personen of dieren zich in de auto bevinden. De portieren kunnen niet van binnenuit worden ontgrendeld of geopend als de dubbele v ...

Modellen: