Toyota Auris: Supervergrendeling (alleen auto's met
rechtse besturing) - Antidiefstalsysteem - Veiligheid en beveiliging - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Supervergrendeling (alleen auto's met rechtse besturing)

Toyota Auris / Toyota Auris - Instructieboekje / Veiligheid en beveiliging / Antidiefstalsysteem / Supervergrendeling (alleen auto's met rechtse besturing)

Toegang door onbevoegden wordt voorkomen door het ontgrendelen van de portieren zowel van buitenaf als van binnenuit onmogelijk te maken.

Auto's die met dit systeem zijn uitgerust, zijn voorzien van labels op de ruiten van de beide voorportieren.

Antidiefstalsysteem

Inschakelen van de supervergrendeling

1. Zet het contact UIT, laat alle inzittenden de auto verlaten en controleer of alle portieren gesloten zijn.

2. Bij gebruik van de instapfunctie (indien aanwezig): Raak binnen 5 seconden tweemaal het sensorgebied van de buitenportiergreep aan.

Bij gebruik van de afstandsbediening: Druk tweemaal binnen 5 seconden op .

Uitschakelen van de supervergrendeling

Bij gebruik van de instapfunctie (indien aanwezig): Houd de buitenportiergreep vast.

Bij gebruik van de afstandsbediening: Druk op .

WAARSCHUWING

■Voorzorgsmaatregelen voor de supervergrendeling Schakel de supervergrendeling nooit in als er zich nog personen in de auto bevinden, omdat de portieren dan niet van binnenuit kunnen worden geopend.

Zie ook:

Opel Astra. Bandenreparatieset
Lichte beschadigingen van het loopvlak van de banden kan met de bandenreparatieset worden verholpen. Vreemde voorwerpen niet uit de banden verwijderen. Beschadigingen die groter zijn dan 4 m ...

Ford Focus. Aanbeveling nieuwe onderdelen
We hebben uw auto gebouwd volgens de hoogste normen met gebruik van hoogwaardige onderdelen.We raden het gebruik van originele Ford en Motorcraft onderdelen aan wanneer er gepland onderhoud of ...

Modellen: