Toyota Auris: Supervergrendeling (alleen auto's met
rechtse besturing) - Antidiefstalsysteem - Veiligheid en beveiliging - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Supervergrendeling (alleen auto's met rechtse besturing)

Toyota Auris / Toyota Auris - Instructieboekje / Veiligheid en beveiliging / Antidiefstalsysteem / Supervergrendeling (alleen auto's met rechtse besturing)

Toegang door onbevoegden wordt voorkomen door het ontgrendelen van de portieren zowel van buitenaf als van binnenuit onmogelijk te maken.

Auto's die met dit systeem zijn uitgerust, zijn voorzien van labels op de ruiten van de beide voorportieren.

Antidiefstalsysteem

Inschakelen van de supervergrendeling

1. Zet het contact UIT, laat alle inzittenden de auto verlaten en controleer of alle portieren gesloten zijn.

2. Bij gebruik van de instapfunctie (indien aanwezig): Raak binnen 5 seconden tweemaal het sensorgebied van de buitenportiergreep aan.

Bij gebruik van de afstandsbediening: Druk tweemaal binnen 5 seconden op .

Uitschakelen van de supervergrendeling

Bij gebruik van de instapfunctie (indien aanwezig): Houd de buitenportiergreep vast.

Bij gebruik van de afstandsbediening: Druk op .

WAARSCHUWING

■Voorzorgsmaatregelen voor de supervergrendeling Schakel de supervergrendeling nooit in als er zich nog personen in de auto bevinden, omdat de portieren dan niet van binnenuit kunnen worden geopend.

Zie ook:

Toyota Auris. Overzicht van opbergmogelijkheden
Extra opbergvakken Dashboardkastje Fleshouders Bekerhouders (indien aanwezig) Consolevak WAARSCHUWING Laat geen brillen, aanstekers of spuitbussen in de opbergvakken ligge ...

KIA Cee'd. Waarschuwings- en controlelampje airbag
Waarschuwingslampje AIRBAG Het doel van het waarschuwingslampje AIRBAG in het dashboard is om u te waarschuwen voor een mogelijke storing in de airbag - het aanvullend veiligheidssysteem (SRS ...

Modellen: