Toyota Auris: Registreren van een
Bluetooth-apparaat - Gebruik van Bluetooth-
apparaten - Audiosysteem - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Registreren van een Bluetooth-apparaat

Alvorens de Bluetooth-audio/telefoon te gebruiken, moet een Bluetooth-apparaat in het systeem worden geregistreerd. U kunt maximaal 5 Bluetooth-apparaten registreren.

Registreren van een Bluetooth-apparaat

1. Druk op de toets SETUP ENTER en selecteer "Bluetooth*" met de toets <SELECT of TUNE>.

*: Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. Inc.

2. Druk op de toets SETUP ENTER en selecteer "Pairing" (koppelen) met de toets <SELECT of TUNE>.

Er wordt een toegangscode weergegeven.

3. Niet SSP (Secure Simple Pairing) compatibele Bluetooth-apparaten: Voer de toegangscode in in het apparaat.

SSP (Secure Simple Pairing) compatibele Bluetooth-apparaten: Selecteer "Yes" (ja) om het apparaat te registreren. Afhankelijk van het type apparaat wordt het mogelijk automatisch geregistreerd.

Als een Bluetooth-apparaat zowel muziek kan afspelen en als mobiele telefoon kan worden gebruikt, worden beide functies tegelijkertijd in het systeem geregistreerd. Wanneer het apparaat wordt verwijderd, worden beide functies tegelijkertijd verwijderd.

Als de toets gesprek aannemen wordt ingedrukt en de PHONE- of TEL-modus wordt geselecteerd terwijl er geen telefoons zijn geregistreerd, wordt het registratiescherm automatisch weergegeven.

Zie ook:

KIA Cee'd. Adaptive Front Lighting System (AFLS)
(indien van toepassing) Het Adaptive Front Lighting System maakt gebruik van de stuurhoek en de rijsnelheid om de koplampen verticaal en horizontaal te verstellen om uw gezichtsveld breed te ...

Opel Astra. Gloeilamp vervangen
Zet het contact uit en schakel de desbetreffende schakelaar uit of sluit de portieren. Nieuwe gloeilamp alleen aan fitting vastpakken. Raak het glas van de gloeilamp niet aan met blote handen. ...

Modellen: