Toyota Auris: Registreren van een
Bluetooth-apparaat - Gebruik van Bluetooth-
apparaten - Audiosysteem - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Registreren van een Bluetooth-apparaat

Alvorens de Bluetooth-audio/telefoon te gebruiken, moet een Bluetooth-apparaat in het systeem worden geregistreerd. U kunt maximaal 5 Bluetooth-apparaten registreren.

Registreren van een Bluetooth-apparaat

1. Druk op de toets SETUP ENTER en selecteer "Bluetooth*" met de toets <SELECT of TUNE>.

*: Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. Inc.

2. Druk op de toets SETUP ENTER en selecteer "Pairing" (koppelen) met de toets <SELECT of TUNE>.

Er wordt een toegangscode weergegeven.

3. Niet SSP (Secure Simple Pairing) compatibele Bluetooth-apparaten: Voer de toegangscode in in het apparaat.

SSP (Secure Simple Pairing) compatibele Bluetooth-apparaten: Selecteer "Yes" (ja) om het apparaat te registreren. Afhankelijk van het type apparaat wordt het mogelijk automatisch geregistreerd.

Als een Bluetooth-apparaat zowel muziek kan afspelen en als mobiele telefoon kan worden gebruikt, worden beide functies tegelijkertijd in het systeem geregistreerd. Wanneer het apparaat wordt verwijderd, worden beide functies tegelijkertijd verwijderd.

Als de toets gesprek aannemen wordt ingedrukt en de PHONE- of TEL-modus wordt geselecteerd terwijl er geen telefoons zijn geregistreerd, wordt het registratiescherm automatisch weergegeven.

Zie ook:

Toyota Auris. Plaatsen van het reservewiel
1. Verwijder eventueel aanwezige verontreinigingen van het contactvlak van de velg. Als er verontreinigingen op het contactvlak aanwezig zijn, kunnen tijdens het rijden de wielmoeren los lopen ...

KIA Cee'd. Alarmknipperlichten
De alarmknipperlichten moeten worden gebruikt als u door omstandigheden gedwongen bent de auto op een gevaarlijke plaats tot stilstand te brengen. Zet, als u de auto in noodsituaties tot stils ...

Modellen: