Toyota Auris: Uitschakelen van het Stop & Start-systeem - Stop & Start-systeem
(Smart Stop) - Gebruik van de ondersteunende
systemen - Rijden - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Uitschakelen van het Stop & Start-systeem

Druk op de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem om het Stop & Start-systeem uit te schakelen.

Het controlelampje uitgeschakeld Stop & Start-systeem gaat branden.

Als nogmaals op de toets wordt gedrukt, wordt het Stop & Startsysteem weer ingeschakeld en gaat het controlelampje uitgeschakeld Stop & Start-systeem uit.

Gebruik van de ondersteunende systemen

■ Automatisch opnieuw inschakelen van het Stop & Start-systeem

Auto's zonder Smart entry-systeem en startknop Zelfs als het Stop & Start-systeem is uitgeschakeld met de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem, zal het systeem automatisch weer worden ingeschakeld als de motor weer wordt gestart nadat het contact UIT is gezet.

Auto's met Smart entry-systeem en startknop Zelfs als het Stop & Start-systeem is uitgeschakeld met de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem, zal het systeem automatisch weer worden ingeschakeld als de motor weer wordt gestart nadat het contact UIT is gezet.

■ Als op de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem wordt gedrukt terwijl de auto stilstaat

Zie ook:

Citroen C4. Automatische verlichting
Het parkeerlicht en het dimlicht worden automatisch ingeschakeld als de lichtsterkte van de omgeving onvoldoende is of in bepaalde gevallen dat de ruitenwissers worden ingeschakeld. Als de lichtste ...

Citroen C4. Achterlichten
Uitvoering met conventionele lampen (type 1) Remlicht/parkeerlicht (P21/5W). Richtingaanwijzers (PY21W, amberkleurig). Achteruitrijlichten (P21W). Mistachterlichten (P21W). Amber ...

Modellen: