Toyota Auris: Uitschakelen van het Stop & Start-systeem - Stop & Start-systeem
(Smart Stop) - Gebruik van de ondersteunende
systemen - Rijden - Toyota Auris - InstructieboekjeToyota Auris: Uitschakelen van het Stop & Start-systeem

Druk op de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem om het Stop & Start-systeem uit te schakelen.

Het controlelampje uitgeschakeld Stop & Start-systeem gaat branden.

Als nogmaals op de toets wordt gedrukt, wordt het Stop & Startsysteem weer ingeschakeld en gaat het controlelampje uitgeschakeld Stop & Start-systeem uit.

Gebruik van de ondersteunende systemen

■ Automatisch opnieuw inschakelen van het Stop & Start-systeem

Auto's zonder Smart entry-systeem en startknop Zelfs als het Stop & Start-systeem is uitgeschakeld met de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem, zal het systeem automatisch weer worden ingeschakeld als de motor weer wordt gestart nadat het contact UIT is gezet.

Auto's met Smart entry-systeem en startknop Zelfs als het Stop & Start-systeem is uitgeschakeld met de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem, zal het systeem automatisch weer worden ingeschakeld als de motor weer wordt gestart nadat het contact UIT is gezet.

■ Als op de uitschakeltoets van het Stop & Start-systeem wordt gedrukt terwijl de auto stilstaat

Zie ook:

KIA Cee'd. Spraakcommando
(indien van toepassing) Spraakcommando starten Als u een spraakcommando wilt starten, drukt u kort op stuurwieltoets . Wanneer de [Normal Mode] (normale modus) voor spraakcommando's is ...

Ford Focus. Verwarmde stoelen
WAARSCHUWING Wees voorzichtig bij het gebruik van de stoelverwarming als u geen pijn op uw huid kunt voelen als gevolg van hoge leeftijd, chronische ziekte, diabetes, ruggengraatletsel, med ...

Modellen: