Citroen C4: Automatische verlichting - Verlichting en zicht - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Automatische verlichting

Het parkeerlicht en het dimlicht worden automatisch ingeschakeld als de lichtsterkte van de omgeving onvoldoende is of in bepaalde gevallen dat de ruitenwissers worden ingeschakeld.

Als de lichtsterkte van de omgeving weer voldoende is of als het wissen is gestopt, gaat deze verlichting automatisch uit en gaat de dagrijverlichting branden.

Automatische verlichting

Inschakelen

Uitschakelen

Storing

Bij een storing in de lichtsensor gaat de verlichting branden, wordt dit pictogram weergegeven op het instrumentenpaneel en/of verschijnt een melding op het display, in combinatie met een geluidssignaal.

Raadpleeg het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

Als de lichtsensor bij mist of sneeuw voldoende licht waarneemt, wordt de verlichting niet automatisch ingeschakeld.

 

Dek de met de regensensor gecombineerde lichtsensor, die zich in het midden van de voorruit achter de binnenspiegel bevindt, niet af, aangezien de aan de sensor gekoppelde functies dan niet meer bediend kunnen worden.

Automatische follow me home verlichting

Als de functie "automatische verlichting" is geactiveerd, blijft bij een geringe lichtsterkte het dimlicht na het afzetten van het contact branden.

Programmeren

Via het configuratiemenu van de auto kan de functie worden geactiveerd en gedeactiveerd en kan de tijdsduur van de follow me home verlichting worden ingesteld.

Zie ook:

Ford Focus. Verklaring radiofrequentie
FCC ID: ACJ-SYNCG3-LIC: 216B-SYNCG3-L Dit apparaat voldoet aan Deel 15 van de FCC-voorschriften en aan RSS-210 van Industry Canada. Bediening is onderhevig aan de volgende twee voorwaarden: (1) ...

KIA Cee'd. Wielen verwisselen
Om de banden zo gelijkmatig mogelijk te laten slijten wordt aangeraden de wielen iedere 12.000 km of eerder, indien het slijtagepatroon daartoe aanleiding geeft, te verwisselen. Controleer bij ...

Modellen: