Citroen C4: Noodprocedure voor het afzetten van de motor - Starten / Afzetten van de motor met keyless entry and start - Rijden - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Noodprocedure voor het afzetten van de motor

In noodgevallen kan de motor geforceerd worden afgezet door de knop "START/STOP" ongeveer drie seconden ingedrukt te houden.

In dat geval wordt het stuurslot ingeschakeld zodra de auto stilstaat.

Als de elektronische sleutel niet wordt herkend

Als de elektronische sleutel niet wordt herkend

Als de elektronische sleutel zich niet meer in het detectiegebied bevindt tijdens het rijden of wanneer u (op een later moment) de motor wilt afzetten, wordt een melding weergegeven.

Houd de knop "START/STOP" ongeveer drie seconden ingedrukt als u de motor geforceerd wilt afzetten (let op: zonder de sleutel kan de motor niet meer gestart worden).

Contact aanzetten (zonder te starten)

Druk, met de sleutel van het Keyless entry and start-systeem in het interieur van de auto, zonder een pedaal in te trappen op de knop " START/STOP " om het contact aan te zetten.

Druk op de knop " START/STOP ": de verlichting en lampjes van het instrumentenpaneel gaan branden zonder dat de motor wordt gestart.

Bij aangezet contact gaat het systeem automatisch over op de eco-mode om te voorkomen dat het laadniveau van de accu te ver zakt.
Zie ook:

Toyota Auris. Afspelen van een disc met MP3- of WMA-bestanden
■ Selecteren van een map Druk op of om de gewenste map te selecteren. ■ Selecteren van een map en bestand uit een mappenlijst 1. Druk op "List" (lijst). De mappenlijst wordt we ...

Peugeot 308. AdBlue® en SCR-systeem (BlueHDi-dieselmotor)
Om het milieu zo min mogelijk te belasten en om aan de nieuwe Euro 6-norm te voldoen, heeft PEUGEOT ervoor gekozen zijn auto's met dieselmotor te voorzien van een systeem waarbij het roetfilter ...

Modellen: