Citroen C4: Trekken van een aanhanger - Praktische informatie - Citroen C4 - InstructieboekjeCitroen C4: Trekken van een aanhanger

Trekken van een aanhanger

Uw auto is hoofdzakelijk bedoeld voor het vervoer van personen en bagage, maar is tevens geschikt voor het trekken van een aanhanger.

Wij raden u aan gebruik te maken van een speciaal door CITROËN geteste en goedgekeurde trekhaak inclusief bedrading en deze door het CITROËNnetwerk of een gekwalificeerde werkplaats te laten monteren.

Als de trekhaak wordt gemonteerd door een bedrijf dat niet tot het CITROËNnetwerk behoort, moet de montage altijd volgens de voorschriften van de fabrikant worden uitgevoerd.

 

Het rijden met een aanhanger heeft veel invloed op het rijgedrag van de auto en vergt daarom extra aandacht van de bestuurder.

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer rijtips voor het trekken van een aanhanger.

 

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer informatie over de gewichten (en aanhangergewichten indien van toepassing voor uw auto).
Zie ook:

KIA Cee'd. Werking systeem
Ventilatie 1. Zet de luchtcirculatietoets in stand ( ). 2. Schakel de stand BUITENLUCHT in met de luchttoevoertoets. 3. Stel de temperatuur in op de gewenste waarde. 4. Zet de aanjager op ...

Ford Focus. Kindersloten - Auto's met: Mechanische kindersloten
WAARSCHUWING De achterportieren kunnen niet van binnenuit worden ontgrendeld indien het kinderslot is ingeschakeld. Op de achterrand van elk achterportier bevindt zich een kinderslot.U m ...

Modellen: