Ford Focus: Achteruitkijkcamera - Parkeerhulp - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Achteruitkijkcamera

WAARSCHUWING

Het achteruitkijkcamerasysteem is een aanvullend hulpmiddel bij het achteruitrijden, dat de bestuurder steeds samen met de binnen- en buitenspiegels moet gebruiken voor een maximaal zicht.

Voorwerpen die zich dicht in de buurt bevinden van een van de hoeken van de bumper of onder de bumper, worden mogelijk niet op het scherm getoond wegens het beperkte bereik van het camerasysteem.

Rijd langzaam achteruit met uw auto. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen.

Wees voorzichtig wanneer de achterklep geopend is. Als de achterklep gedeeltelijk geopend is, is de camera uit positie en is het videobeeld mogelijk onjuist. Alle richtlijnen verdwijnen wanneer de achterklep geopend is. Als u deze instructie negeert, kan dat verwondingen tot gevolg hebben.

Zet de camerafuncties niet aan of uit tijdens het rijden.

Om letsel te voorkomen, moet u altijd voorzichtig zijn in de achteruit (R) en als u de achteruitkijkcamera gebruikt.

De achteruitkijkcamera biedt een beeld van het gebied achter uw auto.Tijdens gebruik verschijnen lijnen in het scherm die het pad van uw auto en de afstand tot voorwerpen achter uw auto weergeven.

Achteruitkijkcamera

De camera bevindt zich op de achterklep.

De achteruitkijkcamera gebruiken

Het achteruitkijkcamerasysteem toont wat zich achter uw auto bevindt wanneer u de transmissie in de achteruit (R) zet.

N.B.: Tijdens slepen ziet de camera alleen wat u aan het slepen bent.In sommige auto's kunnen de richtlijnen verdwijnen wanneer u de aanhangerstekker aansluit.

Het systeem werkt wellicht niet correct onder de volgende omstandigheden:
Zie ook:

Peugeot 308. Gebruiksadviezen voor de verwarming, ventilatie en airconditioning
Neem voor een optimale werking van de verwarming, ventilatie en airconditioning de volgende gebruiksadviezen in acht: Let erop dat voor een gelijkmatige verdeling van de lu ...

Citroen C4. Uitschakelen
U kunt deze functie op elk willekeurig moment uitschakelen door de schakelaar "ECO OFF" in te drukken. Het controlelampje in de schakelaar gaat branden en er wordt een melding weergegeven. ...

Modellen: