Ford Focus: Handmatig zoomen - Achteruitkijkcamera - Parkeerhulp - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Handmatig zoomen

WAARSCHUWING

Wanneer handmatig zoomen is ingeschakeld, wordt mogelijk slechts een gedeelte van het gebied achter uw auto getoond. Let goed op uw omgeving wanneer u de functie voor handmatig zoomen gebruikt.

Druk op het inzoom- of uitzoomsymbool om de weergave te wijzigen.

N.B.: Handmatig zoomen is alleen beschikbaar als u in de achteruit (R) schakelt.

N.B.: De achterbumper blijft in beeld als referentiepunt.

N.B.: Alleen de middenlijn wordt getoond wanneer u handmatig zoomen inschakelt.

Systeeminstellingen

U kunt de camera-instellingen aanpassen via het aanraakscherm. Zie Instellingen.

Vertraging van de achteruitkijkcamera

U kunt deze functie in- of uitschakelen via het aanraakscherm.De standaardinstelling is uit. Zie Instellingen.

Als u deze functie inschakelt, wordt het beeld nog steeds weergegeven wanneer u uit de achteruit (R) schakelt, totdat:Uitgebreide parkeerhulp of Park Pilot

U kunt deze functie in- of uitschakelen via het aanraakscherm. Zie Instellingen.

Wanneer het sensorsysteem voor achteruitrijden een object detecteert, geeft het rode, gele en groene indicatoren bovenop het videobeeld weer.

Weergave 180 graden

Wanneer u de weergave 180 graden gebruikt, worden objecten achter uw auto extreem uitvergroot en niet in de juiste verhoudingen weergegeven.

Wanneer u in de achteruit (R) schakelt en het beeld van de achteruitkijkcamera wordt weergegeven, drukt u op de knop linksboven op het touchscreen om de weergave 180 graden in te schakelen. Druk nogmaals op de knop om het systeem uit te schakelen.

N.B.: Richtlijnen worden niet weergegeven wanneer u de weergave 180 graden inschakelt.

Wanneer u de weergave 180 graden inschakelt, wordt de weergave opgesplitst in drie beelden. U kunt de beelden uiterst rechts en links gebruiken om bij het achteruitrijden te kijken naar kruisend verkeer of voetgangers.

De weergave 180 graden wordt uitgeschakeld wanneer u in de parkeerstand (P) of in een vooruitversnelling schakelt en de rijsnelheid voldoende stijgt.

N.B.: Wanneer u in de achteruit (R) schakelt, wordt de standaardweergave van de achteruitkijkcamera met richtlijnen standaard weergegeven.

Zie ook:

Toyota Auris. Motorruimte
■ 1NR-FE motor Sproeierreservoir Koelvloeistofreservoir Motorolievuldop Oliepeilstok Accu Zekeringenkast Elektrische koelventilator Condensor Radiateur ■ 1Z ...

Ford Focus. Systeem rijstrookbewaking in- of uitschakelen
Druk op de knop op de richtingaanwijzerhendel.Instellingen systeem rijstrookbewaking Het systeem heeft verschillende instellingen die kunt bekijken of aanpassen met behulp van het info ...

Modellen: