Ford Focus: Handmatig zoomen - Achteruitkijkcamera - Parkeerhulp - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Handmatig zoomen

WAARSCHUWING

Wanneer handmatig zoomen is ingeschakeld, wordt mogelijk slechts een gedeelte van het gebied achter uw auto getoond. Let goed op uw omgeving wanneer u de functie voor handmatig zoomen gebruikt.

Druk op het inzoom- of uitzoomsymbool om de weergave te wijzigen.

N.B.: Handmatig zoomen is alleen beschikbaar als u in de achteruit (R) schakelt.

N.B.: De achterbumper blijft in beeld als referentiepunt.

N.B.: Alleen de middenlijn wordt getoond wanneer u handmatig zoomen inschakelt.

Systeeminstellingen

U kunt de camera-instellingen aanpassen via het aanraakscherm. Zie Instellingen.

Vertraging van de achteruitkijkcamera

U kunt deze functie in- of uitschakelen via het aanraakscherm.De standaardinstelling is uit. Zie Instellingen.

Als u deze functie inschakelt, wordt het beeld nog steeds weergegeven wanneer u uit de achteruit (R) schakelt, totdat:Uitgebreide parkeerhulp of Park Pilot

U kunt deze functie in- of uitschakelen via het aanraakscherm. Zie Instellingen.

Wanneer het sensorsysteem voor achteruitrijden een object detecteert, geeft het rode, gele en groene indicatoren bovenop het videobeeld weer.

Weergave 180 graden

Wanneer u de weergave 180 graden gebruikt, worden objecten achter uw auto extreem uitvergroot en niet in de juiste verhoudingen weergegeven.

Wanneer u in de achteruit (R) schakelt en het beeld van de achteruitkijkcamera wordt weergegeven, drukt u op de knop linksboven op het touchscreen om de weergave 180 graden in te schakelen. Druk nogmaals op de knop om het systeem uit te schakelen.

N.B.: Richtlijnen worden niet weergegeven wanneer u de weergave 180 graden inschakelt.

Wanneer u de weergave 180 graden inschakelt, wordt de weergave opgesplitst in drie beelden. U kunt de beelden uiterst rechts en links gebruiken om bij het achteruitrijden te kijken naar kruisend verkeer of voetgangers.

De weergave 180 graden wordt uitgeschakeld wanneer u in de parkeerstand (P) of in een vooruitversnelling schakelt en de rijsnelheid voldoende stijgt.

N.B.: Wanneer u in de achteruit (R) schakelt, wordt de standaardweergave van de achteruitkijkcamera met richtlijnen standaard weergegeven.

Zie ook:

Ford Focus. Mistachterlichten
De mistlampen achter in of uitschakelen WAARSCHUWINGGebruik het mistachterlicht niet wanneer het regent of sneeuwt en het zicht meer is dan 50m. U kunt de mistlampen achter inschakelen in een v ...

KIA Cee'd. Vehicle stability management (VSM)
(indien van toepassing) Dit systeem zorgt voor nog meer stabiliteit en een betere stuurreactie bij het rijden op een glad wegdek of wanneer de auto tijdens het remmen een verschil in weerstand wa ...

Modellen: