Ford Focus: Handmatig zoomen - Achteruitkijkcamera - Parkeerhulp - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Handmatig zoomen

WAARSCHUWING

Wanneer handmatig zoomen is ingeschakeld, wordt mogelijk slechts een gedeelte van het gebied achter uw auto getoond. Let goed op uw omgeving wanneer u de functie voor handmatig zoomen gebruikt.

Druk op het inzoom- of uitzoomsymbool om de weergave te wijzigen.

N.B.: Handmatig zoomen is alleen beschikbaar als u in de achteruit (R) schakelt.

N.B.: De achterbumper blijft in beeld als referentiepunt.

N.B.: Alleen de middenlijn wordt getoond wanneer u handmatig zoomen inschakelt.

Systeeminstellingen

U kunt de camera-instellingen aanpassen via het aanraakscherm. Zie Instellingen.

Vertraging van de achteruitkijkcamera

U kunt deze functie in- of uitschakelen via het aanraakscherm.De standaardinstelling is uit. Zie Instellingen.

Als u deze functie inschakelt, wordt het beeld nog steeds weergegeven wanneer u uit de achteruit (R) schakelt, totdat:Uitgebreide parkeerhulp of Park Pilot

U kunt deze functie in- of uitschakelen via het aanraakscherm. Zie Instellingen.

Wanneer het sensorsysteem voor achteruitrijden een object detecteert, geeft het rode, gele en groene indicatoren bovenop het videobeeld weer.

Weergave 180 graden

Wanneer u de weergave 180 graden gebruikt, worden objecten achter uw auto extreem uitvergroot en niet in de juiste verhoudingen weergegeven.

Wanneer u in de achteruit (R) schakelt en het beeld van de achteruitkijkcamera wordt weergegeven, drukt u op de knop linksboven op het touchscreen om de weergave 180 graden in te schakelen. Druk nogmaals op de knop om het systeem uit te schakelen.

N.B.: Richtlijnen worden niet weergegeven wanneer u de weergave 180 graden inschakelt.

Wanneer u de weergave 180 graden inschakelt, wordt de weergave opgesplitst in drie beelden. U kunt de beelden uiterst rechts en links gebruiken om bij het achteruitrijden te kijken naar kruisend verkeer of voetgangers.

De weergave 180 graden wordt uitgeschakeld wanneer u in de parkeerstand (P) of in een vooruitversnelling schakelt en de rijsnelheid voldoende stijgt.

N.B.: Wanneer u in de achteruit (R) schakelt, wordt de standaardweergave van de achteruitkijkcamera met richtlijnen standaard weergegeven.

Zie ook:

Ford Focus. Sensoren dodehoekinformatiesysteem
De sensoren bevinden zich achter de achterbumper aan beide zijden van uw auto. N.B.: Houd de sensoren vrij van sneeuw, ijs en ernstige vuilaanslag.N.B.: Bedek de sensoren niet met ...

Ford Focus. Het zonnescherm openen en sluiten
Zonneschermen openen WAARSCHUWINGLaat kinderen niet zonder toezicht in uw auto achter en laat hen niet met de zonneschermen spelen. Als u deze instructie negeert, kan dat verwondingen tot g ...

Modellen: