Ford Focus: Auto's met modem - Gegevensopslag - Inleiding - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Auto's met modem

De modem heeft een SIM-kaart. De modem stuurt regelmatig berichten om verbonden te blijven met het mobieletelefoonnet. Deze berichten kunnen informatie bevatten die uw voertuig, de SIM-kaart en het elektronische serienummer van de modem identificeren. Dienstverleners van mobieletelefoonnetten kunnen toegang hebben tot aanvullende informatie, bijvoorbeeld identificatie van zendmasten van het mobieletelefoonnet.

N.B.: De modem blijft deze informatie verzenden tenzij u alle services die meerwaarde bieden hebt uitgeschakeld. Voor meer informatie over het uitschakelen van alle services die meerwaarde bieden, kunt u zoeken in Ask Ford op de lokale website van Ford of via e-mail contact opnemen met het Customer Relations Centre via de FordPass-app of met het e-mailadres op de lokale website van Ford.

N.B.: De service kan om verschillende redenen niet beschikbaar of onderbroken zijn, bijvoorbeeld omgevings- of topografische omstandigheden en dekking van uw gegevensplan.

Auto's met SYNC

Gegevens mobiel apparaat

Als u een mobiel apparaat probeert te verbinden met uw auto, kunt u gegevens van uw apparaat op het touchscreen weergeven, bijvoorbeeld muziek en albumhoezen. Via het systeem kunt u uw voertuiggegevens delen met mobiele apps op uw apparaat. Zie Apps.

Via de functie voor mobiele apps stuurt uw verbonden apparaat gegevens naar ons in de Verenigde Staten. De gegevens zijn gecodeerd en bevatten het chassisnummer van uw auto, het serienummer van de SYNC-module, kilometerteller, ingeschakelde apps, gebruiksstatistieken en informatie om bugs op te lossen. We houden deze gegevens slechts zo lang bij als nodig is om de service aan te bieden, voor voortdurende verbetering en u producten en services aan te bieden die interessant voor u kunnen zijn op basis van uw voorkeuren en indien dit bij wet is toegestaan.

Als u een mobiele telefoon aansluit op het systeem, maakt het systeem een profiel aan dat aan uw mobiele telefoon gekoppeld is. Via dit mobieletelefoonprofiel zijn meer mobiele functies en een efficiëntere werking mogelijk. Dit profiel bevat bijvoorbeeld gegevens van uw telefoonboek, gelezen en ongelezen tekstberichten en oproepgeschiedenis, inclusief oproepen in de tijd dat uw mobiele telefoon geen verbinding met het systeem had.

Als u verbinding maakt met een media-apparaat, creëert en bewaart het systeem een index van ondersteunde mediabestanden op het media-apparaat. Het systeem slaat ook een kort diagnoselog van ca. 10 minuten op van alle recente systeemactiviteit.

Het mobieletelefoonprofiel, de index van het media-apparaat en het diagnoselog blijven in uw auto opgeslagen tenzij u deze wist en zijn over het algemeen alleen in uw auto toegankelijk wanneer u uw mobiele telefoon of media-apparaat verbindt. Als u het systeem of de auto niet langer wilt gebruiken, dan raden we u aan een volledige reset uit te voeren om de opgeslagen informatie te wissen. Zie Instellingen.

Toegang tot systeemgegevens is niet mogelijk zonder speciale uitrusting en toegang tot de module van uw auto.

Ga voor meer informatie over ons privacybeleid naar de lokale website van Ford.

Zie ook:

Ford Focus. Portieren ontgrendelen
Druk op de toets om alle portieren te ontgrendelen.De richtingaanwijzers knipperen één keer lang om te bevestigen dat uw auto is ontgrendeld.N.B.: U kunt het bestuurders ...

Toyota Auris. Baby- en kinderzitjes
Toyota raadt sterk aan gebruik te maken van baby- of kinderzitjes. Punten om rekening mee te houden Studies hebben uitgewezen dat het plaatsen van een baby- of kinderzitje op de achterstoel veel ve ...

Modellen: