Ford Focus: Onderhoudsgegevens - Gegevensopslag - Inleiding - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Onderhoudsgegevens

Onze dealers verzamelen onderhoudsgegevens via de diagnosestekker in uw auto. Ze maken gebruik van onderhoudsgegevens, bijvoorbeeld foutlogboeken, als hulpmiddel om reparaties van de auto uit te voeren. Ze delen deze gegevens met ons technisch team, indien nodig, als hulpmiddel bij de diagnose. Wij gebruiken de gegevens niet alleen voor diagnose en reparatie, maar gebruiken en delen gegevens ook met onze dienstverleners, bijvoorbeeld leveranciers van onderdelen, indien nodig en indien bij wet vereist, voor voortdurende verbetering of met andere gegevens die we over u hebben, bijvoorbeeld uw contactgegevens, om u producten en services aan te bieden die interessant voor u kunnen zijn op basis van uw voorkeuren en indien bij wet toegestaan. Onze dienstverleners zijn eveneens bij wet verplicht uw gegevens te beschermen en bij te houden volgens het beleid om gegevens bij te houden.

N.B.: Reparatiefaciliteiten van derden kunnen ook onderhoudsgegevens verzamelen via de diagnosestekker in uw auto.

Gegevens over gebeurtenissen

Deze auto is uitgerust met een opnametoestel voor gegevens van gebeurtenissen. Het hoofddoel van het opnametoestel voor gegevens van gebeurtenissen is opnames te maken bij een botsing of bijna-botsing, zoals wanneer de airbag wordt geactiveerd of een obstakel op de weg wordt geraakt. Deze gegevens helpen om te begrijpen hoe de systemen van de auto presteren. Het opnametoestel voor gegevens van gebeurtenissen is ontworpen om gegevens op te nemen over de voertuigdynamica en veiligheidssystemen gedurende korte tijd, doorgaans 30 seconden of minder.

Het opnametoestel voor gegevens van gebeurtenissen in deze auto is ontworpen om gegevens op te nemen zoals: Deze gegevens kunnen helpen om de omstandigheden bij een aanrijding en verwondingen beter te begrijpen.

N.B.: Gegevens van het opnametoestel voor gegevens bij gebeurtenissen wordt alleen opgenomen door uw auto bij een niet-triviale botsing. Het opnametoestel voor gegevens bij gebeurtenissen neemt geen gegevens op tijdens normale rijomstandigheden en persoonlijke gegevens of informatie (bijv. naam, geslacht, leeftijd en locatie van de botsing) worden niet opgenomen. Andere partijen, zoals de ordehandhaving, kunnen de gegevens van het opnametoestel voor gegevens bij gebeurtenissen wel combineren met persoonlijk identificeerbare gegevens die doorgaans worden geregistreerd tijdens het onderzoek bij een botsing.

Om de gegevens te lezen die door het opnametoestel voor gegevens van gebeurtenissen zijn opgenomen, is speciale apparatuur nodig en is toegang tot de auto of het opnametoestel voor gegevens van gebeurtenissen nodig. Naast de voertuigfabrikant kunnen andere partijen, zoals de ordehandhaving, die dergelijke speciale apparatuur hebben, de informatie lezen als ze toegang hebben tot de auto of het opnametoestel voor gegevens van gebeurtenissen.

Gegevens over comfort, gebruiksgemak en entertainment

Uw auto heeft elektronische regeleenheden die gegevens kunnen opslaan op basis van uw persoonlijke instellingen. De gegevens worden lokaal in de auto opgeslagen of op toestellen die u erop aansluit, bijvoorbeeld een USB-stick of digitale muziekspeler. U kunt sommige gegevens verwijderen en u kunt ook kiezen of u de gegevens wilt delen via de services waarop u bent geabonneerd. Zie Instellingen.

Gegevens over comfort en gebruiksgemak

Geregistreerde gegevens zijn bijvoorbeeld: Entertainmentgegevens

Geregistreerde gegevens zijn bijvoorbeeld:

Services die wij aanbieden

Als u gebruikmaakt van onze services, verzamelen en gebruiken wij gegevens, bijvoorbeeld accountgegevens, voertuiglocatie en rijeigenschappen, die u kunnen identificeren. Wij sturen deze gegevens door via een specifieke, beveiligde verbinding. Wij verzamelen en gebruiken alleen gegevens zodat u kunt gebruikmaken van onze services waarop u bent geabonneerd, met uw toestemming of indien bij wet toegestaan. Raadpleeg voor aanvullende informatie de algemene bepalingen van de services waarop u bent geabonneerd.

Ga voor meer informatie over ons privacybeleid naar de lokale website van Ford.

Services die derde partijen aanbieden

Wij raden aan dat u de algemene bepalingen en de informatie over privacy van gegevens leest voor eventuele services waarop u bent geabonneerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor services die derde partijen aanbieden.
Zie ook:

Peugeot 308. Rijadviezen
Houd u altijd aan de verkeersregels en let onder alle omstandigheden goed op. Richt uw aandacht op het verkeer en houd uw handen op het stuurwiel, zodat u snel kunt reageren op onverwachte situat ...

Opel Astra. Controlelampen
De beschreven controlelampen zijn niet in alle auto's aanwezig. Deze beschrijving geldt voor alle instrumentuitvoeringen. Afhankelijk van de uitrusting kan de plaats van de controlelampjes vari ...

Modellen: