Ford Focus: Gegevensopslag - Inleiding - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Gegevensopslag

WAARSCHUWING

Sluit geen draadloze apparaten aan op de diagnosestekker. Onbevoegde derden kunnen zich toegang verschaffen tot de voertuiggegevens en de prestaties van veiligheidsgerelateerde systemen hinderen. Sta alleen toe dat reparatiefaciliteiten die onze service- en reparatie-instructies volgen hun apparatuur aansluiten op de diagnosestekker.

Wij respecteren uw privacy en zetten ons in om deze te beschermen. De informatie in deze publicatie was correct bij het ter perse gaan maar aangezien de technologie snel verandert, is het raadzaam dat u naar de lokale Ford-website gaat voor de recentste informatie.

Uw voertuig heeft elektronische regeleenheden die gegevens kunnen opnemen en gegevens permanent of tijdelijk kunnen opslaan. Deze gegevens kunnen informatie over de toestand en status van uw voertuig, eisen voor voertuigonderhoud, gebeurtenissen en storingen zijn. De soorten gegevens die kunnen worden geregistreerd, worden in dit deel beschreven. Sommige geregistreerde gegevens worden opgeslagen in de gebeurtenissenlogboeken of foutlogboeken.

N.B.: Foutlogboeken worden gereset na onderhoud of reparatie.

N.B.: We kunnen informatie bieden als antwoord op verzoeken van instanties die de wet handhaven, andere overheidsinstanties en derden die als wettelijke autoriteit gelden of van rechtswege. Dergelijke informatie kan door hen worden gebruikt in rechtszaken.

Geregistreerde gegevens zijn bijvoorbeeld: Sommige gegevens, die worden gebruikt in combinatie met andere gegevens, bijvoorbeeld een ongeluksrapport, schade aan een auto of ooggetuigenverklaringen, kunnen worden gekoppeld aan een specifiek persoon.
Zie ook:

Opel Astra. Ruiten
Voorruit Stickers op de voorruit Breng geen stickers, zoals tolvignetten of soortgelijke stickers, rondom de binnenspiegel op de voorruit aan. Anders kunnen de detectiezone van de sensor en he ...

Toyota Auris. Menu-iconen
Bedienen van de bedieningstoetsen van het instrumentenpaneel Het multi-informatiedisplay wordt bediend met behulp van de bedieningstoetsen van het instrumentenpaneel.   : Menu-iconen w ...

Modellen: