Ford Focus: Gegevensopslag - Inleiding - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Gegevensopslag

WAARSCHUWING

Sluit geen draadloze apparaten aan op de diagnosestekker. Onbevoegde derden kunnen zich toegang verschaffen tot de voertuiggegevens en de prestaties van veiligheidsgerelateerde systemen hinderen. Sta alleen toe dat reparatiefaciliteiten die onze service- en reparatie-instructies volgen hun apparatuur aansluiten op de diagnosestekker.

Wij respecteren uw privacy en zetten ons in om deze te beschermen. De informatie in deze publicatie was correct bij het ter perse gaan maar aangezien de technologie snel verandert, is het raadzaam dat u naar de lokale Ford-website gaat voor de recentste informatie.

Uw voertuig heeft elektronische regeleenheden die gegevens kunnen opnemen en gegevens permanent of tijdelijk kunnen opslaan. Deze gegevens kunnen informatie over de toestand en status van uw voertuig, eisen voor voertuigonderhoud, gebeurtenissen en storingen zijn. De soorten gegevens die kunnen worden geregistreerd, worden in dit deel beschreven. Sommige geregistreerde gegevens worden opgeslagen in de gebeurtenissenlogboeken of foutlogboeken.

N.B.: Foutlogboeken worden gereset na onderhoud of reparatie.

N.B.: We kunnen informatie bieden als antwoord op verzoeken van instanties die de wet handhaven, andere overheidsinstanties en derden die als wettelijke autoriteit gelden of van rechtswege. Dergelijke informatie kan door hen worden gebruikt in rechtszaken.

Geregistreerde gegevens zijn bijvoorbeeld: Sommige gegevens, die worden gebruikt in combinatie met andere gegevens, bijvoorbeeld een ongeluksrapport, schade aan een auto of ooggetuigenverklaringen, kunnen worden gekoppeld aan een specifiek persoon.
Zie ook:

Toyota Auris. Baby- en kinderzitjes
Toyota raadt sterk aan gebruik te maken van baby- of kinderzitjes. Punten om rekening mee te houden Studies hebben uitgewezen dat het plaatsen van een baby- of kinderzitje op de achterstoel veel ve ...

Ford Focus. Waarschuwingslampen motor
Als deze lamp brandt terwijl de motor draait, wijst dit op een storing.Het systeem voor on-board diagnose heeft een storing gedetecteerd met het systeem voor de emissieregeling. Als het ...

Modellen: