Ford Focus: De auto op vier wielen slepen - 
	Handgeschakelde versnellingsbak - Aanhangers 
trekken - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: De auto op vier wielen slepen - Handgeschakelde versnellingsbak

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Aanhangers trekken / De auto op vier wielen slepen - Handgeschakelde versnellingsbak

WAARSCHUWING

U dient het contact in te schakelen wanneer uw auto wordt gesleept. Wanneer deze waarschuwing niet wordt opgevolgd, kan dit ernstig letsel of de dood tot gevolg hebben.

De rem- en stuurbekrachtiging werken niet, tenzij de motor draait. Trap het rempedaal harder in en houd rekening met langere remafstanden en een zwaarder draaiend stuurwiel.

Als uw auto een stuurslot heeft, moet u zorgen dat het contact in de stand accessoire of aan staat wanneer de auto wordt gesleept.

Te veel spanning op een sleepkabel kan uw auto of de takelwagen beschadigen.

Tijdens het slepen van uw auto moet u de neutraalstand kiezen. Wanneer deze waarschuwing niet wordt opgevolgd, kan dit schade aan de transmissie veroorzaken en leiden tot een botsing of verwondingen.

Rijd langzaam en soepel weg zonder de getrokken auto te laten schokken.

U mag alleen het sleepoog gebruiken dat bij uw auto werd geleverd. Zie Sleeppunten.

Sleepkabels of sleepbalken moeten aan dezelfde kant worden geplaatst. Bijvoorbeeld sleeppunt rechtsachter verbonden met sleeppunt rechtsvoor.

U moet een sleepkabel of een sleepbalk gebruiken die sterk genoeg is voor het gewicht van de takelwagen en de auto die wordt gesleept.

Het gewicht de auto die wordt gesleept mag niet hoger zijn dan het gewicht van de takelwagen.

Overschrijd 50km/h niet. Zie Transporting the Vehicle.

De auto op vier wielen slepen - Automatische transmissie met 8 versnellingen

Als uw auto gesleept moet worden, neemt u contact op met een professionele sleepdienst of, als u lid bent van een programma voor pechassistentie, neemt u contact op met uw leverancier voor pechassistentie.

Zie ook:

Toyota Auris. Vervangen van een wiel met een lekke band
1. Plaats wielblokken. Lekke band Positie wielblok Voor Links Achter het rechter achterwiel Rechts Achter het linker achterwiel Achter Links Vo ...

KIA Cee'd. Alarmknipperlichten
De alarmknipperlichten moeten worden gebruikt als u door omstandigheden gedwongen bent de auto op een gevaarlijke plaats tot stilstand te brengen. Zet, als u de auto in noodsituaties tot stils ...

Modellen: