Ford Focus: Display in hemelbekleding - Infodisplays - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Display in hemelbekleding

Ford Focus / Ford Focus - Instructieboekje / Infodisplays / Display in hemelbekleding

Display in hemelbekleding

Het systeem geeft informatie weer op een weergavescherm in uw gezichtsveld, zodat u uw aandacht op de weg kunt houden. U kunt selecteren welke informatie door het systeem wordt weergegeven.

N.B.: Plaats niets op het display in hemelbekleding, bijvoorbeeld een zonnebril of een mobiele telefoon.Dit kan schade veroorzaken die niet onder de voertuiggarantie valt.

Het display in hemelbekleding reinigen

Reinig het display in hemelbekleding met een vochtige, pluisvrije doek

N.B.: Raak het scherm of de spiegel niet aan.

N.B.: Gebruik geen huishoudelijke reinigingsmiddelen of glasreinigers.Dit kan schade veroorzaken die niet onder de voertuiggarantie valt.

Het display in hemelbekleding in- of uitschakelen

Druk op de knop op de middenconsole.

N.B.: Het menu van het display in hemelbekleding verschijnt in het informatiedisplay.

Gebruik de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuur om het volgende te selecteren:

Menu-item Handeling
Head-Up Display (HUD) Druk op de OK-toets.
Druk op de OK-toets.

N.B.: Het systeem onthoudt de laatstgekozen instelling wanneer u de motor start.

Instellingen van het display in hemelbekleding aanpassen

Start de motor en schakel het systeem in.

N.B.: Druk op de knop op de middenconsole als u het menu van het display in hemelbekleding niet in het informatiedisplay ziet.

N.B.: Voor uw veiligheid zijn sommige functies afhankelijk van uw snelheid. U kunt ze alleen gebruiken wanneer de auto stilstaat.

Gebruik de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om de instellingen van het display in hemelbekleding aan te passen.

Menu-item Handeling
Aanpassingen Druk op de OK-toets.
Positie
  • Druk op de OK-toets.
  • Gebruik de menutoets om de verticale positie van het blauwe frame aan te passen.Zorg dat u het blauwe frame volledig kunt zien.Verplaats het scherm niet fysiek. Dit kan schade veroorzaken die niet onder de voertuiggarantie valt.
Helderheid
  • Druk op de OK-toets.
  • Gebruik de menutoets om de helderheid van het weergavescherm aan te passen.Het systeem past de helderheid aan afhankelijk van hoe donker het is. Als u de helderheid hoog instelt, reduceert het systeem 's nachts de helderheid.
Verticaal formaat
  • Druk op de OK-toets.
  • Gebruik de menutoets om het verticale formaat van het weergavescherm aan te passen.Een klein verticaal formaat is wellicht beter geschikt als u in een hoge positie zit.

Selecteren welke informatie het systeem weergeeft

Start de motor en schakel het systeem in.

N.B.: Druk op de knop op de middenconsole als u het menu van het display in hemelbekleding niet in het informatiedisplay ziet.

N.B.: Voor uw veiligheid zijn sommige functies afhankelijk van uw snelheid. U kunt ze alleen gebruiken wanneer de auto stilstaat.

Gebruik de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel om te selecteren welke informatie het systeem weergeeft.

Menu-item Handeling
Inhoud Druk op de OK-toets.
Afstandsindicatie Druk op de OK-toets.
Schakeladvies
Inkomende oproepen
Lane Keeping System
Navigatie
Speed Assistance
Traffic Sign Recognition
Speed Sign Recognition

Controlelampje display in hemelbekleding

N.B.: Het controlelampje van de display in hemelbekleding gaat wellicht branden als aanvulling op een informatiebericht.

Informatieberichten display in hemelbekleding

Mededeling Handeling
Head-up display Storing Zie handboek Er is een storing in het systeem of het display is geblokkeerd. Zorg dat het display in hemelbekleding vrij is van obstakels. Als het bericht blijft verschijnen, laat uw auto dan zo snel mogelijk controleren.
Naar positie Head-up display gebruik infodisplay Druk op de knop op de middenconsole. Het menu van het display in hemelbekleding verschijnt in het informatiedisplay. Zorg dat het blauwe frame volledig zichtbaar is. Verplaats het scherm niet met de hand. Dit kan schade veroorzaken die niet onder de voertuiggarantie valt.

N.B.: Op het informatiedisplay verschijnen alleen informatieberichten.

Zie ook:

Toyota Auris. Starten van de motor
Multidrive CVT Controleer of de parkeerrem is geactiveerd. Controleer of de selectiehendel in stand P staat. Ga op de bestuurdersstoel zitten en trap het rempedaal stevig in. Zet het contact ...

Ford Focus. Adaptieve snelheidsregeling inschakelen
Druk hierop om het systeem in stand-by te zetten. Het lampje, de huidige instelling voor de afstand en de ingestelde snelheid verschijnen op het informatiedisplay. Adaptieve rijsnel ...

Modellen: