Ford Focus: Draadloos accessoires opladen - Extra 
voedingsaansluitingen - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Draadloos accessoires opladen

WAARSCHUWING

Apparaten voor draadloos opladen kunnen de werking van geïmplanteerde medische apparaten, inclusief pacemakers, beïnvloeden. Als u geïmplanteerde medische apparaten hebt, is het raadzaam dat u uw arts raadpleegt.

Het systeem ondersteunt één apparaat dat geschikt is voor draadloos opladen in het oplaadgebied.

N.B.: Voor apparaten zonder ingebouwde Qi-normen voor draadloos opladen is een extra Qi-ontvanger of huls vereist.

N.B.: Software- en firmware-updates voor uw apparaat kunnen de oplaadprestaties beïnvloeden.

Zorg dat het oplaadgebied schoon is en vrij is van obstructies voordat u een apparaat oplaadt, zodat het apparaat plat op het oplaadgebied kan worden geplaatst.

Plaats geen voorwerpen met een magneetstrook, bijvoorbeeld identiteitskaarten, parkeertickets of creditcards in de buurt van het oplaadgebied wanneer u een apparaat oplaadt. Hierdoor kan de magneetstrook worden beschadigd.

Plaats geen metalen voorwerpen, bijvoorbeeld afstandsbedieningen, munten of sleutels in de buurt van het oplaadgebied wanneer u een apparaat oplaadt. Metalen voorwerpen kunnen warm worden en de oplaadprestaties verminderen.

Het oplaadgebied bevindt zich onder de klimaatregeling.

Draadloos accessoires opladen

Plaats het apparaat in het afgebeelde gebied met de oplaadzijde omlaag om het opladen te beginnen. Het opladen stopt wanneer uw apparaat volledig is opgeladen.

N.B.: Als het apparaat buiten het afgebeelde gebied wordt geplaatst, kan dat het opladen beïnvloeden.

N.B.: De oplaadtijd en de temperatuur zijn afhankelijk van het gebruikte apparaat. Het systeem stopt met opladen als het apparaat een hoge temperatuur bereikt.

Informatiemeldingen draadloos accessoires opladen

Mededeling Handeling
Draadloze oplader atief Wordt weergegeven wanneer het draadloos opladen is gestart.
Opladen afgebroken Wordt weergegeven wanneer het draadloos opladen is gestopt. Verwijder voorwerpen van het oplaadoppervlak en plaats de telefoon in het midden van het oplaadoppervlak.
Telefoon scheef of object tussen telefoon en oplader herkend. Verhelp probleem om opladen te hervatten.

Opbergvakken

Bekerhouders

N.B.: Berg items voorzichtig op in de bekerhouder; deze items kunnen immers loskomen bij bruusk remmen, acceleratie of botsingen, waarbij warme drank kan worden gemorst.

WAARSCHUWING

Gebruik alleen zachte bekers in de bekerhouders. Harde voorwerpen kunnen u verwonden bij een botsing.
Zie ook:

Ford Focus. Ruitenwisserbladen vooraan vervangen
Til de ruitenwisserarm volledig op. N.B.: Houd het ruitenwisserblad niet vast om de ruitenwisserarm op te tillen. Druk op de vergrendelknop van het ruitenwisserblad. Verwijder ...

KIA Cee'd. Vóór het rijden
Vóór het instappen Zorg ervoor dat alle ruiten, buitenspiegel( s) en lampen schoon zijn. Controleer de toestand van de banden. Controleer of er geen sporen van lekkage onder de ...

Modellen: