Ford Focus: Een wiel vervangen - Wielen en 
banden - Ford Focus - InstructieboekjeFord Focus: Een wiel vervangen

WAARSCHUWING

Monteer niet gelijktijdig meer dan een reservewiel op uw auto.

Voer geen reparatiewerkzaamheden uit aan een reservewiel.

Schakel de stabiliteitsregeling niet uit en selecteer sportmodus niet wanneer een tijdelijk reservewiel wordt gebruikt of wanneer een band is opgepompt met de bandenreparatieset.

Ga als volgt te werk als een band lek raakt tijdens het rijden:

Het reservewiel, de autokrik, het sleepoog, het wielmoergereedschap en de wieldopverwijderaar bevinden zich in de bagageruimte onder de vloerbedekking of in het zijpaneel.

Indien het reservewiel exact hetzelfde type en maat heeft als de overige gemonteerde wielen, kunt u het bestaande wiel vervangen door het reservewiel en verder rijden op de gebruikelijke wijze. We raden aan dat u een beschadigd wiel met brand zo snel mogelijk laat repareren of vervangen.

Zie ook:

Toyota Auris. Bluetooth-audio/telefoon
De volgende functies zijn beschikbaar wanneer gebruik wordt gemaakt van draadloze Bluetooth-communicatie: ■ Bluetooth-audio Met het Bluetooth-audiosysteem kunt u via draadloze communicatie g ...

Citroen C4. Handmatig schakelen
Selecteer de stand M om sequentieel te schakelen in de zes versnellingen. Duw de selectiehendel naar het symbool + om één versnelling op te schakelen. Trek de selectiehendel naar het sy ...

Modellen: